Ez minden esetben egy barátság végét jelentheti? Így írnátok neki?
Figyelt kérdés
Ha veszekszel egy barátoddal (nem tudtok bocsánatot kérni meg elég csekély dolgon kaptok össze) és mikor üzenetet írnál ennek a barátnak akkor látod hogy kitörölt Facebookon az ismerősei közül. Ilyen esetben írnál neki vagy hagynád?2021. máj. 23. 03:43
1/5 anonim válasza:
Lehet hirtelen haragjában tette, és egy idő után megbánja. Ha nem nagy dolgon vesztetek össze, én a helyedben írnék.
2/5 anonim válasza:
Hülyeség haragot tartani szerintem, főleg ha nem nagy volt a dolog.
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt már hasonló a legjobb barátommal. Végül rájöttünk, hogy baromság, elfelejettük és kibékültünk. Próbálj meg beszélni vele
4/5 anonim válasza:
Régen írtam, írtam volna ilyenkor. Azóta rájöttem, szánalmas voltam emiatt, így most már nem írnék.
5/5 anonim válasza:
Gáz vagy nem, megtettem ezt én is. Mérges voltam és megbántott. Azóta nem keressük egymást. Nem érzem, hogy én voltam a hibás, gondolom ő se, hogy ő lett volna. De ahelyett, hogy megbeszéltük volna, elköszönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!