Ha egy munkahelyen csak 1-2 hónapot vagyok és beleírom az önéletrajzba az gáz?
Figyelt kérdés
Úgy hogy "2022.03.01-től". Hogy Elhelyezkedtem, mert élni kell valamiből, de nagyon nem tetszik. Előtte fél évig semmi, azelőtt 2 év + X hónapig stabil munkahely csak megszűnt a cég :(2023. ápr. 4. 22:33
1/6 anonim válasza:
Vagy nem írnám be, vagy úgy írnám be, hogy csak az évet.
2/6 anonim válasza:
Elsőhöz csatlakozom, napra pontos dátummal semmiképp, legfeljebb év szintjén érdemes beírni.
3/6 anonim válasza:
Hasonló a helyzet velem is. Ha decemberben kezdtem el itt dolgozni, akkor is írjam, hogy 2022?
5/6 anonim válasza:
Ha releváns a munkatapasztalat, akkor írd bele mindenképpen. Ha nem releváns, de semmi más munkád nem volt abban az időben hosszabb ideig, akkor is írd bele. Én amúgy csak évet szoktam feltüntetni minden munkánál, ha kérdezik az interjún, hogy mennyi ideig voltam ott, akkor mondom csak meg a konkrét időszakot meg azt is, miért jöttem el/küldtek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!