Ha megyek egy új helyre dolgozni, akkor az előző munkahelyemet muszáj mondani?
Az a helyzet, hogy most megyek egy új helyre interjúra, viszont az előző munkahelyem nem szeretném mondani, mert félek, hogy a volt főnököm alám kavarna. Pár aljas húzása volt, mikor ott dolgoztam. És addig szemétkedett, amíg fogtam magam és eljöttem egy hónapra táppénzre, mert meguntam. Nyílván felmondtak nekem. A felmondásba közös megegyezés lett írva ugyan, de nem szeretném, ha az új hely felhívná az előzőt, mert félek, hogy az a f@sz rosszat momdana rólam.
Öt hónapot voltam ott, de arra gondoltam, hogy inkább nem mondanám az interjún.
Nem bűzlik semmi :D nem találkoztál még szemét főnökkel?
Összevissza volt a beosztás, berángattak szabiról, vagy éppen egyet sem adtak. Pedig már a második hónapban szóltam, mikor mennék. Késett a fizu mindig...
"Öt hónapot voltam ott, de arra gondoltam, hogy inkább nem mondanám az interjún."
Akkor ne mondd!
Az más dolog, hogy a "TB-kiskönyvben" nyoma van. Azt nem szokás állásinterjúra vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!