Egerben tudnátok olyan munkahelyeket mondani, ahol iskola (középiskola) mellett is lehet dolgozni?
Figyelt kérdés
16 éves középiskolás vagyok. Mostanában egyre több dologra lenne szükségem (új számítógép, új telefon), és a szüleim sosem vesznek ilyeneket nekem, max szülinapomra kapok pénzt, meg egyéb alkalmakkor, de az édeskevés ezekhez a dolgokhoz, mert ezres értékekben kapok max. Máshogy ezeket a szükséges dolgokat nem tudom megvenni, csak munkával. Egyébként érdekel az informatika/média, ezért is kéne új gép, mert a mostani kb. egy pirítós, és még videót sem lehet normálisan vágni. Szóval Egerben valami iskola mellett is végezhető munka, jó lenne, vagy egyéb pénzkeresési lehetőség.2017. nov. 2. 21:29
1/1 anonim válasza:
Attól függ, melyik iskola. a mondjuk nem mellette, de a Dobóval szemben van posta, oda általában keresnek embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!