Kollégák,(tanárok!) szerintetek holnap (3.-án) megkapjuk a fizut?
Figyelt kérdés
Ugye a tankerület mindig 5.-éig küldi a fizetést bár én 2.-án, 3.-án vagy legkésőbb 4.-én mindig megkapom. Ti számítotok holnap hétfőn (3.-án) fizetésre? Vagy csak kedden majd?2023. ápr. 2. 10:37
3/16 anonim válasza:
Pénteken volt számfejtés zárás, tehát legkorábban kedd
4/16 anonim válasza:
A BM alá tartozó összes szervnél (legyen az oktatás, eg.ügy, rendvédelmisek) utalás mindig a 2. munkanapon! Ez pedig most kedd lesz!
5/16 anonim válasza:
Szerintem nem, amilyen szerencsétlenek még ehhez is tapsolnak
6/16 anonim válasza:
azt nyilvan nem hisszuk el hogy egy tanar honaprol honapra el. ennyire nem kell felnagyitani a problematokat. foleg nem gyakorin
7/16 A kérdező kommentje:
#6-os. Értelmező olvasás megvan? Senki nem írta hogy hónapról hónapra élek. Feltettem 1 kérdést.
2023. ápr. 2. 21:16
8/16 A kérdező kommentje:
Úgy látszik beérett az orbáni diktatúra propaganda gépezete!!! Már a tanárok fizetést se kapnak! Szégyen gyalázat hogy ezt meg merik tenni!! Utcára magyar!
2023. ápr. 3. 15:59
9/16 anonim válasza:
Jajj, ne már... Kjt. alapján 5-éig kell fizetést kapni. 3-a van! Remélem csak egy trollal van dolgunk.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem azért dolgozok 25 éve a tanári pályán hogy nettó 480-at vigyek haza! És hogy még azt se tudják időben kifizetni! Diktatúra!
2023. ápr. 3. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!