Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van facebook csoportotok,...

Girlll3 kérdése:

Van facebook csoportotok, ahol a kollégák írogatnak munkahelyi dolgokról?

Figyelt kérdés
Mi értelme van az ilyen csopiknak? Némítottam, szabim alatt csipog a telóm.

2023. márc. 21. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem és ha lenne se lépnék be. Ha el akarnak érni akkor munkaidőben eltudnak a céges csatornákon. Ha nagyon nagy a baj akkor pedig a menedzserem tudja a telefonszámom.
2023. márc. 21. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Sose volt, ertelmisegiek kozt meglepodnek ha lenne ilyen
2023. márc. 21. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Volt ilyen,ki is léptem a helyről egyből
2023. márc. 21. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Engem is invitáltak, nem csatlakozom ilyesmi csoportba. Bőven elég az az audio-vizuális szennyezés amit a céges csatornákon kapok.
2023. márc. 21. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgymond szakmai csevegő van. 4 ügyes kezű emberkémmel. Eszközeimet, gépeimet ott kérik kölcsön, vagy ha bármelyikünknek kell segítség , tanács ott vagyunk.

Okok:

én eszközeim,

egy helyen legyenek az ezekkel kapcsolatos dolgok,

ha egyikünk nincs ott a másikunk, hogy segítsen

nem külön ablakokba kell többször kérdezni stb.

persze mi baráti szinten vagyunk, nem egy cégben összeszedett pereputty, ahol a személyiségek nem passzolnak, ölik egymást.

A szedett-vetett társaságoknál tényleg csak nyűg a csoportos chat. Nagy létszámmal főleg.

Régen volt (bal)szerencsém megtapasztani az olyat is.

Egyik célom egy saját válogatott, együtt működő csendes, kedves kis csapat.

2023. márc. 21. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Van, hónapok után derült ki, sőt, kb az összes eddigi cégemnél volt és kb sose hívtak meg :D nyílván lerí rólam hogy nem izgat a melón túli meló chat.

Privát teams chatekben, messengeren, élőben megbeszélem amit kell... azzal, akivel érdemes. A többi cseteljen csak.

2023. márc. 23. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!