Multisok! Volt olyan, hogy a felmondásotokkal a csoportotok konkrét működése állt le? Mi történt? próbáltak marasztalni?
Azért ezek erős szavak :D mondjuk nem voltam elég specifikus.
3-4 fős csapatom van, ketten fölmondtak, és én is kaptam egy nagyon jó ajánlatot.
Ha lépek, nem tudom hogy oldják meg.
Elvileg már a második felmondott kollégát is nagyon erős módszerekkel próbálták győzködni.
Főnök próbált marasztalni.
Nem mentem bele úgyhogy ő is felmondott.
Aztán mindenki más is aki értett valamihez és tudott máshova menni.
Én egy 6 fős csapatban dolgoztam, 5 beosztott, egy team lead. Egy év leforgása alatt velem együtt hárman léptünk ki, utánpótlás nem volt, mert eleve létszámleépítés volt a cégnél (abban az évben a dolgozók 5%-át elküldték, további 5% meg ennek hatására önmaga lépett le).
Annyit csináltak, hogy a team lead-et lefokozták és a csapatot betették egy másik szervezeti egység alá, azt kész. Azóta az eredeti 6 főből már csak egy ember, a volt team lead van ott, rajta kívül még 3 főből áll a csapat...
De mondjuk az a cég egy vezetőségváltás után lendületesen megintult a lejtőn. Rengeteg olyan ember jött el a cégtől, aki 10-15 éve ott volt, feladva ezzel több havi végkielégítést. Én is 7 év után dobbantottam, olyan vacak lett az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!