Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék sokat keresni...

Hogyan tudnék sokat keresni az én helyzetemben?

Figyelt kérdés

Jelenleg anyuka vagyok, itthon vagyok. Szeptembertől megyek vissza a munkahelyemre, ahol kb heti 2-3 napot kell dolgoznom, havi kb nettó 350.000 fizetésért.

Azonban e mellé még szeretnék valami plusz munkát.

Akár itthonról végezhetőt.

Kb még ugyan ennyit szeretnék keresni.

Diplomám nincs, de két felsőfokú szakmám van.

Esetleg szóba jöhet az is hogy ott hagyom a munkahelyem, ha havi fix 7-800.000 tudok keresni.

Kocsi, jogsi van.

Tőke jelenleg nem nagyon van, de pár hónap, 1 év alatt valamennyit tudok talán gyűjteni. Hajlandó lennék talán új szakmát is tanulni, ha maximum 1 év az iskola.

Valamilyen vállalkozás?

Itthonról végezhető munka lenne a legjobb.

2023. ápr. 1. 13:11
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Esetleg lehetnék műkörmös? Ők elég sokat keresnek, de kell tőke és vendégkör.

Nem ertem miért kell leszólni...

Hajlandó vagyok dolgozni persze nem éjt nappallá téve.

Lehetőségeket keresek.

Nem asszisztens vagyok hanem bírósági leíró.

Esetleg gondoltam még futár munkára. Azt akkor csinálom amikor akarom.

2023. ápr. 1. 13:59
 12/24 anonim ***** válasza:
54%

A műkörmösök sem keresnek ennyit. ~400 nettó akkor van meg nekik, ha sok sok éve dolgoznak precízen, tökéletesen, felfuttatott vendégkörrel.

Mire elvégzed a képzéseket, tanulsz, fejleszted magad vendégkört építesz.. ez is több éves folyamat.

A futárral lehet a leggyorsabban pénzt keresni, ott ha 12 órázol 6-7 napon át akkor simán meg van a nettó 500-600.

2023. ápr. 1. 14:05
 13/24 A kérdező kommentje:

400 nettó csak a körmös? Akkor mire kérnek el egy körömért 6-8000et? Napi hatot megcsinalnak az 40-45.000

Havi 8-900ra jön ki. Számlát eddig nekem még egyik sem adott....

Oké, anyagok, de szerintem az alapkeszlet sok, utana már nem annyira. Bérleti díj még esetleg.

2023. ápr. 1. 14:08
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

#13 anyagdíj, adózás, ha szalon akkor bérleti díj, közüzemek..

De teljesen lényegtelen, évek teltek el miután eljutottak erre a szintre, hogy elkérhetnek ekkora összegeket.

2023. ápr. 1. 14:11
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
A műkörmösök többsége vállalkozó, minden kiadást a bevételéből fedez - nyilván. A bérleti díj a legtöbb, de a különböző felszerelések is sokba kerülnek, az alapanyagok (amikre szintén hatással van az infláció meg az árfolyam). A vállalkoźoknak adózniuk kell, az sem kevés. Röviden, lehet egy köröm 6-8000 ft de hogy abból neked nem fog hó végén nettó 700 ezer maradni az biztos. Felejtsd el a műkörmözést. És nem szól le senki csak nem reális amit elvársz
2023. ápr. 1. 14:17
 16/24 A kérdező kommentje:
Akkor mi reális egy másodállásban?
2023. ápr. 1. 14:23
 17/24 anonim ***** válasza:
64%

Mondjuk kezdd ott, hogy nem költesz felesleges fasságokra, mint pl. a műkörmös, póthajas, meg a szemöldöktetováló. Rögtön meglepően sok pénz marad a kezedben.

Nézegesd az álláshirdetéseket, ha van olyan amit szerinted tudnál csinálni, jelentkezz.

2023. ápr. 1. 16:09
 18/24 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott hogy legalább 5 éve nem voltam körmösnél...

Miből gondolod hogy igen? Milyen póthaj?

Semmire nem költök. Hagyjuk már.

2023. ápr. 1. 16:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Az az egyik legoptimálisabb ha olyan vállalkozásban tudsz tevékenykedni másodállásban ami valamilyen szinten kapcsolódik a főállásodhoz, mert ahhoz értesz, tehát a 0ról elkezdenek kitanulni vmit, és a két hasonló munkát könnyebb párhuzamosan csinálni. Pl olyanra gondolok hogy valaki könyvelő egy cégnél, de másodállásban magánkönyvelő. Vagy tanácsadó. Vagy programozó valahol de mellette megbízás alapon is vállal feladatokat. A saját munkaköröd környékén keresgélj, mi az amire specialódva vállalkozást tudnál építeni, vagy freelancerként végezni
2023. ápr. 1. 17:23
 20/24 anonim ***** válasza:
76%
Mű az, hogy felsőfokú szakma? 😂
2023. ápr. 1. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!