Tényleg ennyire ciki férfiként óvodapedagógia szakra jelentkezni? Unokabátyám meg is tette, de amit kap folyamatosan a férfiaktól azóta... Vége lent.
Figyelt kérdés
Tényleg ennyire ciki férfiként óvodapedagógia szakra jelentkezni? Unokabátyám meg is tette, ami szerintem nagyon aranyos volt tőle, mivel úgy látom többnyire kedvelik őt a gyerekek, de a rokonság (ugyanezen gyerekek szüleinek/családtaginak) szinte összes férfi tagja minimum megmosolyogja, vagy egyenesen selyemfiúcskának nézi... "Egy szinten vannak" és társai hangzottak már el. Nem tudom hogyan képes ezeket tűrni.
Mondván miért nem inkább a jóval nagyobb megbecsültségű és sokkal nehezebb (egyenesen "vértizzadós", mindegy, hagyjuk...) tanítói pályára kívánkozott inkább? Vagy ment volna legalább valamilyen hasznos építőipari szakembernek, idővel saját brigádja lehetne, de fejére ejtették.
2023. márc. 31. 19:45
21/22 anonim válasza:
Jó lenne ha több férfi jelentkezne itthon is erre a szakra. De sajnos sokan még mindig ott tartanak, hogy mit akar egy pasi a kisgyerekektől. Szomorú, pedig a mai elvált szülős világban sok gyereknek nagyobb szüksége van férfi mintára mint valaha. Ne hagyja magát az unokabátyád, aki emiatt lenézi az szimplán sötét.
22/22 anonim válasza:
Ápolónak kezdtem tanulni, a kötelező szakmai gyakorlatotam bölcsödében is volt. Biztos szokatlan volt, hogy van “óvobácsi”, de egyébkènt nekem pozitív tapasztalataim voltak. Nem cikiztek miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!