Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy kereste(te)k állást?

Hogy kereste(te)k állást?

Figyelt kérdés

A meghirdetettekre jelentkeztetek ami csak adódik, vagy pedig kilincseltek mindenütt, mai csak releváns lehet?

Akár csak szakmátokban, azaz specifikusan? Mert én napi szinten nézem, de hogy semmi értelme munka nincs...

indeed, jobsora, profession, jófogás, careerjet stb. stb., kozszolgallas, vmp, minden megvan, de nincs és nincs.

És NEM, nem én válogatok. Ráadásul harmada kb. havonta visszatérő hirdetés, magyarul rendkívül jó hely lehet...

2023. márc. 28. 09:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%

Én úgy, hogy kitanultam valami piacképes és specializált dolgot, ezért az első három helyre felvettek, ahová jelentkeztem, azóta pedig már saját cégem van.

Ha abban a helyzetben találod magad, hogy nincs semmi, és óriási a verseny, akkor ideje továbbképezni magad.

2023. márc. 28. 09:38
 2/20 A kérdező kommentje:

"első három helyre felvettek, ahová jelentkeztem"

Jó, köszi a választ, de. Hirdették, vagy pedig kulcsoltál? A kérdésre légy szíves... ;)

2023. márc. 28. 09:46
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
Hirdették.
2023. márc. 28. 09:48
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Hirdetésre jelentkeztem.
2023. márc. 28. 09:48
 5/20 anonim ***** válasza:
De nem ilyen tömegoldalakon, hanem saját weboldalon, illetve hírlevélben, stb.
2023. márc. 28. 09:49
 6/20 A kérdező kommentje:

Karrier oldalakt is szoktam vizslatni, ez egyértelmű. De teszem azt programozó (jellegű) állással nem találkozok szinte sose, pedig megyeszékhely.

Alapjaim vannak, és ha felvesznek akkor elvégezném közben jelentkeznék.

2023. márc. 28. 09:53
 7/20 anonim ***** válasza:
63%

Én épp keresesben vagyok.

Megpalyazom ami érdekes lehet, aztán interjú és kiderul.

Többet már visszautasítottam, mert nem voltak megfelelőek a körülmények, vagy lefelé aludtak a bérigényből...

Átlag heti 2-3 interjú. Aztán majd választok.

Persze ehhez kell piacképes tudás, tapasztalat, stb..

2023. márc. 28. 10:01
 8/20 anonim ***** válasza:
*alkudtak
2023. márc. 28. 10:02
 9/20 anonim válasza:
Amit felsoroltál az nekem is megvan,ja meg a talent! Facebook csoportok.Én sem válogatok csak nem szeretnék gyárba menni. :( Mégis mindig ezt erőlteti.
2023. márc. 28. 10:11
 10/20 anonim ***** válasza:
69%

A profession eléggé lezüllött, nem érdemes vele foglalkozni.

LinkedIn-en kell nézegetni.

2023. márc. 28. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!