Diplomások, ti mennyi kereste (te) k 28-30 évesen?
Nekem most 28 évesen 340 a nettóm, de látván a többi évfolyamtársamat, hogy nyaralni járnak meg saját lakásuk van már, kicsit kevésnek érzem.
Mire futja a fizutokból? (saját lakás, társbérlet, egyedül albérlet, autó, nyaralás, stb.)

Nálam ezt nehéz megmondani, mert a főállásom mellett van saját cégem is. Így olyan 700 körül jön be havonta átlagban, plusz ami még a befektetésekből összejön.
Párommal élek saját lakásban, van egy autónk és minden évben megyünk nyaralni. Szerencsére amire szükségünk van, azt megengedhetjük magunknak.
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem mindegy, hogy milyen diploma és az ország melyik részén élünk.
29F

Havi 1-1,2M között, de nem a diplomámból élek, hanem vállalkozó vagyok.
Van saját ingatlan és nekem is, meg a páromnak is autó.
Bár nem szoktam mások zsebében turkálni, de valószínűnek tartom, hogy a volt évfolyamtársak, osztálytársak közül én vagyok a legjobb anyagi helyzetben.

Vegyészmérnökként br. 205 000Ft a fizetésem, ez a 3-adik munkahelyem, "magasabb" összegért csábítottak át:
1. br. 150e
2. br. 186e
3. jelenlegi br. 205e

Kb 420k fizu.
Ehhez jön még valamennyi befektetésekből/spekázásból 2-300k ha jobban sikerül egy hónap.

6:
LMAO, még jó, hogy ott hagytam a pályát és elmentem kódolni :DDDDD

ma 08:52
És a kódolásból mennyi jön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!