LIPOTI péksegben valaki már dolgozott?
Figyelt kérdés
Mi a vélemenyetek róla , egy héten átlagosan hány napot kell dolgozni? Mennyi a fizetés kb nagyon szepen koszonom2023. márc. 26. 13:33
1/22 anonim válasza:
Én Budán a II. kerületben dolgozom eladóként átlagosan heti 5 nap 10 órát bruttó 770 000 forintért + havi bruttó 20 000 cafeteria + utazási támogatás (BKK bérlet) és ingyen nassolás
2/22 anonim válasza:
Már megint te. :D (Elsőnek szól, nem a kérdezőnek.)
Komolyan ne vedd szegényt.
3/22 A kérdező kommentje:
770.000 ft brutto ? Ennyit diplomaskent se nagyon keresek😄
2023. márc. 26. 14:49
4/22 anonim válasza:
Sokan dolgozhatnak ott, én még bármikor bementem egy üzletbe, mindig volt a pult mögött 23 ember.
Szóval, IGEN, jelenleg is dolgoznak emberek a lipóti pékségekben.
5/22 A kérdező kommentje:
4/4 nagyon vicces vagy nem te kommenteltel egy hasonlo posztbanxdxd eleg szar poenod van xd
2023. márc. 26. 17:08
6/22 anonim válasza:
Ebben semmi poén nem volt. Ez korrekt válasz a címben feltett kérdésre.
7/22 anonim válasza:
300 néző + tűrni kell a hülyéket
9/22 anonim válasza:
Jobban fizet mint más pékség, nekem az egyik ismerősöm a Balatonon volt szakács onnan ment át péknek egy fővárosi Lipóti pékségbe, tart hétvégi ügyeletet és pénteki esti szolgálatot így pótlékokkal együtt br 950 - 1,1 millió között mozog a bére
10/22 anonim válasza:
Négyes vagyok. Ez így félrevezető volt.
Kimaradt egy kötőjel.
Szóval, nem 23, hanem 2-3.
Tehát, igen. A kérdésedre IGEN a válasz, "LIPOTI péksegben valaki már dolgozott."
Sőt nemcsak "valaki", de többen is.
És ez biztos.
Tanúsíthatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!