Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az emberek többsége miből tud...

Az emberek többsége miből tud magának lakást/házat venni?

Figyelt kérdés

Budapesten egy jobb lakás ami nem panel 60 milliótól kezdődik kb felfelé. Ahogy nézem a 11 kerületben is meg drágábbak. És sokan járnak Audi, merci, BMW stb terepjarokkal.

És engem legjobban az idegesít hogy én aki dolgozik én aki a 0rol kell mindent csinálnia mert nem támogatnak a szüleim, nem tudok venni lakást, se drágább autót hiába keresek jól.

Van egy nagy szerelmem egy nő aki nálam kicsit idősebb de nagyon szeretem. Viszont teli van olyan ismerősökkel akik milliomos férfiak és kitudjs hogy O egyáltalán megcsalt e engem vagy sem.

Tehát a nők többségének is sajnos a pénz kell és nem akarok általonistani. De manapság ritka a normális nő.

De nem is ez érdekel hanem hogy most vagyok 29 éves és még mindig nem sikerült se ingatlanhoz se semmihez jutnom hiába dolgozok becsületesen 9 éve.

Csak gyűjtöm gyűjtöm és gyűjtöm és semmi. És egyre drágább minden. Mások mit csinálnak? Hogy nekik sikerül?

2023. márc. 24. 10:10
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
89%

Jónak kell lenni, híre megy és jönni fognak az ügyfelek bőven.

Több nyelven kell beszélni, hogy külföldi ügyfelek is jöjjenek.

2023. márc. 24. 12:41
 22/38 anonim ***** válasza:
59%
Vagy/és a munka egységárát növelni. Sokan a munkaórák vagy az ügyfél darabszámát növelnék, de ez vagy nem lehetséges (szűk piac, rossz lokáció, stb.), vagy kiégnek benne.
2023. márc. 24. 12:43
 23/38 anonim ***** válasza:
26%

Neked ez nem adatik meg, nincs ezzel problema, sokan nem tudnak 100 millios ingatlanokat venni.

Sokan tudnak, de te nem ebbe a csoportba tartozol, fogadd el.

2023. márc. 24. 13:07
 24/38 anonim ***** válasza:
53%

"Van egy nagy szerelmem egy nő aki nálam kicsit idősebb de nagyon szeretem. Viszont teli van olyan ismerősökkel akik milliomos férfiak és kitudjs hogy O egyáltalán megcsalt e engem vagy sem."

Hogyan viszonyul ezen kérdésekhez?

Ha nem bízol benne akkor zavard el a francba, van még 1000 másik nő.

Nem kell BMV van más olcsóbb, használt.

Nem kell szép, még ha idősebb is pláne.

Keress fiatalabbat csúnyábbat, és jobban fogy szeretni, ragaszkodni és persze szopni is. :)

Tervezz vele családot, hitel +csok stb, + spóroljatok ketten, és vegyetek olcsóbbat esetleg messzebb.

Eddig mit spóroltatok ketten, vagy csak Te ?

Nőnek nincs pénze?

Közös cél?

Semmi?

Akkor mehet a picsába.

Ne vágyj nagyra, majd jön az magától, könnyebb együtt venni az akadályokat, ha boldogabban élsz olyannal aki szeret is.

Ha attól fogsz rettegni állandóan hogy megcsal akkor az nem élet/boldogság.

És sose fogsz elérni semmit.

Egyedül nehéz, de egy szerető társsal mindent el lehet érni.

2023. márc. 24. 14:48
 25/38 anonim ***** válasza:
70%
jaj már megint ez a napi 750 eurós kamus.. IT contractor. Ne higgyetek neki. Évek óta tolja a sz@rságait.
2023. márc. 24. 17:42
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

"Budapesten egy jobb lakás ami nem panel 60 milliótól kezdődik kb felfelé. "

ingatlan.com:

nem bérleti jog

nem szuterén

2+ szoba 40 M-ig

3+ szoba 40 M-ig

Vagy 1 szoba 27 M-ig

Nagyon szép kis találati halmaz jön ám ki!!!

Ház-ra is beállíthatod ugyanezt.

Én ha nem így csinálnám mindig és mindig, amikor veszek, csak 60 fölött nézegetnék, bizony, soha nem tudnék venni.

A legdrágább lakásunk sem éri el a 60 milliót.

2023. márc. 24. 18:28
 27/38 anonim ***** válasza:
10: 60-100 milliós lakóingatlanra? És hány év alatt jött össze?...
2023. márc. 24. 18:33
 28/38 anonim ***** válasza:
50%

17: "olyanba fektettem ami alacsony kockázatú"

Erről beszél itt mindenki, a befektetés nem bér-fizetés!!

A Kérdező csak a fizetését gyűjti.

2023. márc. 24. 18:35
 29/38 anonim ***** válasza:

"Mások mit csinálnak? Hogy nekik sikerül?"

Mondjuk túl sokat nem tudok segíteni a helyzeteden csak építő jelleggel írom le hogy ne magadat hibáztasd nekem pl. 18 éves koromban vettek a szüleim egy II. kerületi lakást de evidens hogy magamtól tutira nem tudtam volna venni

23 L

2023. márc. 24. 18:57
 30/38 anonim ***** válasza:
#27 nekem 8 ev alatt jott ossze, 34 eves koromra. De en egyszeru beosztott vagyok.
2023. márc. 24. 19:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!