Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az emberek többsége miből tud...

Az emberek többsége miből tud magának lakást/házat venni?

Figyelt kérdés

Budapesten egy jobb lakás ami nem panel 60 milliótól kezdődik kb felfelé. Ahogy nézem a 11 kerületben is meg drágábbak. És sokan járnak Audi, merci, BMW stb terepjarokkal.

És engem legjobban az idegesít hogy én aki dolgozik én aki a 0rol kell mindent csinálnia mert nem támogatnak a szüleim, nem tudok venni lakást, se drágább autót hiába keresek jól.

Van egy nagy szerelmem egy nő aki nálam kicsit idősebb de nagyon szeretem. Viszont teli van olyan ismerősökkel akik milliomos férfiak és kitudjs hogy O egyáltalán megcsalt e engem vagy sem.

Tehát a nők többségének is sajnos a pénz kell és nem akarok általonistani. De manapság ritka a normális nő.

De nem is ez érdekel hanem hogy most vagyok 29 éves és még mindig nem sikerült se ingatlanhoz se semmihez jutnom hiába dolgozok becsületesen 9 éve.

Csak gyűjtöm gyűjtöm és gyűjtöm és semmi. És egyre drágább minden. Mások mit csinálnak? Hogy nekik sikerül?

2023. márc. 24. 10:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
23%
Aha de azért csak leirjatok hogy a bérből csak arra futotta hogy még hitelt felvegyetek
2023. márc. 24. 11:10
 12/38 anonim ***** válasza:
11%
Az ingatlanra futotta belole, sosem vettem fel hitelt semmihez.
2023. márc. 24. 11:12
 13/38 anonim ***** válasza:
26%
5-ös valószínűleg a gyári munkás proli réteggel azonosítja a "bérből-fizetésből" élőket. (Több) milliós fizetésekből simán össze lehet szedni 5-8 év alatt egy 50-100 milliós ingatlanra valót, még akkor is, ha a befektetések hozamát nem számoljuk.
2023. márc. 24. 11:13
 14/38 anonim ***** válasza:
24%
#11: igen, mivel ha nem örökölsz, esélyed nincs mashogy ingatlanhoz jutni, ahogy már szüleinknek sem volt, marad a hitel
2023. márc. 24. 11:29
 15/38 anonim ***** válasza:
12%
#14 ne magadbol indulj ki, egyaltalan nem szukseges orokolni hitelmentes ingatlanhoz.
2023. márc. 24. 11:39
 16/38 anonim ***** válasza:
76%

A kérdés a többségről szól, nekik tényleg örökölni kell és/vagy hitelt felvenni. Az emberek többsége szar fizetésért dolgozik.

Persze amit 5-ös ír valóban baromság, bérből-fizetésből élő emberek keresnek milliókat is.

2023. márc. 24. 11:48
 17/38 anonim ***** válasza:
13%

Személy szerint én fizetésből és hitelből vettem.

Jobban keresek mint az átlag.

Amíg nem volt meg az önerő olyanba fektettem ami alacsony kockázatú és nem gyarapodik csak tartja a reálértékét.

2023. márc. 24. 12:21
 18/38 anonim ***** válasza:
9%

Évek óta kimaxoltam a KATA keretem. Kb 3 év alatt összejött egy lakásra. Így.

Igen, magasan specializált szakember vagyok, doktori kutatással és nemzetközi tapasztalattal a területemen egy tucat országból. De nem csak én keresek jól ebben az országban. Ezek a dumák, hogy öröklés meg szülők nélkül "esélyed sincs", abszolút hülyeségek, nekem, és a barátaimnak is szülők nélkül lett első lakása 30-32 évesen.

2023. márc. 24. 12:25
 19/38 A kérdező kommentje:

18-as: Igen, ha én havi 3-5 millió forintot keresnék. Amiből másfél millióból relative olyan "átlag" életet lehetne élni ahol nem szükséges minden árat annyira figyelni. Illetve mondjuk 2 milliót félrerakni az éves szinten 24 millió Ft. Az 5 év alatt 120 millió, amiből már egy lakást lehet kapni.

Kérdés az hogy ennyi pénzt egy magyar ember hol kereshetne meg? Vállalkozással is ez úgy van hogy hiába van az embernek vállalkozása nekem is van. De nincs annyi megrendelés v ügyfél hogy össze lehetne hozni havonta ennyit.

2023. márc. 24. 12:34
 20/38 anonim ***** válasza:
18%

Én szabadúszóként dolgoztam be EUs intézményekhez, külföldi egyetemekhez, stb. 500-750 EUR napidíj nyugaton normális. Szóval én így.

Ha nem keresnék jól, elmennék külföldre dolgozni.

Igy vagy ugy, megoldanám. Nem keseregnék.

2023. márc. 24. 12:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!