Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is bealszik a munkában/mun...

Más is bealszik a munkában/munkától?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy iroda, vagy home office, a napok többségében eljönnek azok a pillanatok amikor képtelen vagyok koncentrálni, haladni. Soha ebből semmilyen hátrányom nem volt (hacsak az nem hogy ingyen túlórakban pótlok), egyszerűen csak bosszant, hogy nem tudok teljesíteni amíg nincs kényszer. Sokkal hasznosabb dolgokat is csinálhatnék amíg meredten nézem a képernyőt vagy szunditok. Mindig ez volt, már az iskolákban is. Valószínűleg nem nekem való az irodai élet de most ez az egyetlen, ebből tudok megélni, nem tudok másba kezdeni amíg nem szedtem össze elég pénzt.

2023. márc. 7. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Jobban fizető kényelmes irodai melóm van. Ma elfogyott a munkám délelőtt 10-kor. Azóta netezek, gyakorizok, híreket olvasok. Elintéztem egy-két személyes hívást vagy ügyet. A papíron 20 perc helyett lent voltunk ebédelni
2023. márc. 7. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
...1 órát. Már csak ez tartja bennem a lelket, hogy mindjárt vége.
2023. márc. 7. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

Ez olyankor fordul elő, amikor vagy nem szereted a melót, amit csinálsz, vagy belefásultál/kiégtél. Olyankor vagy váltani kell, vagy legalább az unalmas időben fejleszteni magad.

Ha szereted a munkádat, akkor az leköt és úgy belebújsz, hogy észre se veszed az idő múlását.

2023. márc. 7. 16:07
 4/9 anonim válasza:
100%

Nekem ilyen munka lenne a tökéletes!

Mert a munka mellett kipihent tudnèk lenni otthon ès úgymond...energiával telien

Foghatnèk vele számtalan ötletbe

A jelenlegi munkám során mire haza èrek hulla vagyok testileg ès lelkileg annyira sokat vesz ki belőlem a munka...

Szal...jah....

Szívesen leszek a helyedben 😇

2023. márc. 7. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Utoljára kb. 30 évvel ezelőtt volt olyan munkám, ahol akár be is aludhattam időnként. Most kb. a belem kilóg a 8-10 órás futkosásban, nemhogy aludnék.
2023. márc. 7. 16:59
 6/9 A kérdező kommentje:

1-2-3: egyetértek!

Igazából belefoghatnék ilyenkor valami fullos tréningbe, csak közben nyomaszt is hogy a semmittevés ellenére bármikor rámírhatnak sürgős ügyben, hogy nem tudnék koncentrálni a tréningre.

Most is bejött egy ilyen, mikor épp elaludtam, alig bírtam magam összeszedni a munkaidő végére. Most ülhetek itt este nyolcig :/

5-ös: sajnos ez nem így megy, ígyis-úgyis kivagyok a nap végére. Ha nem volt elég meló, talán még rosszabb, lehangolt érzésem van.

2023. márc. 7. 17:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tudatosan keresnek ilyen munkakörökre bizonyos személyiségrípusú embereket? Olyat, aki "csak úgy elvan" az üresjáratkban? Nem fárasztja a kollégáit, semmi intrika, max egy kis alvás munkidőben? 😀
2023. márc. 7. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk lehet aludni melóban ha éppen nincs feladat, viszont ha befut valami akkor pörögni kell azonnal. Tettek ki kényelmes kanapékat is, hajnali és éjszakai műszakban össze-vissza heverésznek az emberek. Volt már, hogy bementem 4-re és 6-ig aludtam. Utána pár óra pörgés, aztán megint két óra alvás.
2023. márc. 7. 20:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez IT cég?
2023. márc. 8. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!