Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik gyárba menjek dolgozni?

Melyik gyárba menjek dolgozni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és a szüleim azt mondták, ha betöltöd a 18-at, mész a háztót.....

Mert hogy akkor már nem kötelesek eltartani stb

Amúgy sem vagyok velük jó kapcsolatba,

Arra gondoltam hogy elmegyek valami gyárba, de mindenhol azt mondják hogy az nem jó,sokat kell dolgozni, stb..

Nincs baj vele, hála istennek nem vagyok ez a tipikus lusta gyerek, de nem tudom melyik gyárba menjek. A bossch szerintetek jó?? Vagy inkább menjek máshová

2023. márc. 6. 12:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak az Alpla!
2023. márc. 6. 20:35
 12/12 anonim ***** válasza:

8 általánossal árufeltöltő is lehetsz közben pl estin megcsinálod érettségit és onnantól a lehetőség is több ( vagy szakmát szerzel).

Mivel 25 év alatt a fizud is ugye több még árufeltöltőként is közel 300e lesz a nettód és nincs 3 műszak ( Bp., vidéken lehet nem éri el, de akkor sem minimálbér).

Ezen a vonalon is lehet gondolkodni esetleg.

2023. ápr. 3. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!