Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy menjek ki angliába...

Hogy menjek ki angliába gyárba vagy raktárba dolgozni?

Figyelt kérdés
Illetve most a vírus miatt kilehet menni? Hogy keressek állásokat? Ha pl.keresek fél milliót abból mennyit lehet félretenni?

2020. júl. 9. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Van kb. 5-600ezer forintod arra, hogy kiutazz és kint élj az első hónapban amikor még nem kapsz fizetést? Ugye nincs. Akkor meg, nem mindegy?
2020. júl. 9. 13:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja biztos félmillióba kerül ott élni egy hónapig....
2020. júl. 9. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted mennyibe? :D
2020. júl. 9. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet menni, de most mindenhol leépítések vannak, így túl sok emberrel versengenél, úgy hogy neked se NI számod se bankszámlád nincs (itteni kell). Ezek elintézése kb egy hónap. Mivel a cégeket már nagyon keményen büntetik aki illegálisan munkaválalónak ad munkát, így sok cég eleve kizárja azokat akiknek nincs még meg mindenük. Ha nem Londonba mész, akkor £300 dont egy szoba bérlése. £100 kozlekedésre, £100 kajára nagyon spórolósan. £100 egyéb szükséges dolgok. Ha keresel egy hónapban £1000-et,akkor £400-at tudsz spórolni.
2020. júl. 9. 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak a bolondok mennek ilyenkor Angliába dolgozni.
2020. júl. 9. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:
mennyi idő alatt akarsz egy fél misit keresni attól függ.
2020. júl. 10. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Én tavaly júliusban költöztem ki. Nem hülyeség amit az előttem szólóak mondanak.

Nekem haverok szóltak, hogy az albérletükbe megüresedett 1 szoba.

Igen, kedves kérdező! Jobb ha elkezdesz spórolni, mert én is 4 kilóval jöttem ki. (az utiköltség nem volt benne).

A havi kereset ilyen mosogató melóval úgy 1200 - 1500 font között mozog. Attól is függ mennyi az óraszámod. Számold ki az mennyi forintban. Szóval legyél tisztában a dolgokkal.

Mondjuk nekem haverok szereztek melót és csak 4 napot voltam munkanélküli.

Alja étterembe kerültem mosogatni. Szóval kezdetben jobb, ha nem vagy válogatós. Utána neked kell keresgélni és magadra számíthatsz.

Most mindenhol leépítések vannak. Különösen a vendéglátó helyeken. Én is most akarok váltani (fémiparba). Hidd el, nem egyszerű...

2020. júl. 14. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Szarért hugyért mosogatni ilyenkor jó buli lehet kint.:D Aztán jó, ha forintban nettó 200 ezret félreteszel havonta amit amúgy egy olcsó albérlet mellett Magyarországon is félretennél.
2020. júl. 14. 18:06
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as ezt most mondd, hogy viccnek szántad. Az meg hogy ki milyen indokból jön ki nem ide tartozik.
2020. júl. 14. 19:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, annyira szántam viccnek, hogy dolgoztam kint Angliában én is. Szar környezet, lepusztult albérlet, család ismerősök messze. Megélhetés drága, mint az állat. Kint 1500 fontból csak egy csóró vendégmunkás vagy és nem több.
2020. júl. 14. 19:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!