Melyik gyárba menjek dolgozni?
17 éves vagyok és a szüleim azt mondták, ha betöltöd a 18-at, mész a háztót.....
Mert hogy akkor már nem kötelesek eltartani stb
Amúgy sem vagyok velük jó kapcsolatba,
Arra gondoltam hogy elmegyek valami gyárba, de mindenhol azt mondják hogy az nem jó,sokat kell dolgozni, stb..
Nincs baj vele, hála istennek nem vagyok ez a tipikus lusta gyerek, de nem tudom melyik gyárba menjek. A bossch szerintetek jó?? Vagy inkább menjek máshová

A semminél bármelyik jobb.
Mindgyikben sokat kell dolgozni. A multicégeknél nem nagyon lehet lógni.
Ha nem akarsz megszakadni, akkor menj a vasútra! Van ott is rengeteg olyan munkakör ahogy elég a 8 általános végzettség.

"A multicégeknél nem nagyon lehet lógni."
Multinál lehet csak igazán.
Tedd le a vagyonorit, aztan irany az irodahaz.
Mellette estin tedd le az erettsegit, aztan igy tovabb..
Gyari melot nem lehet birni csak akkor, ha gepbeallito vagy es a gep dolgozik helyetted.

6
Tudod felfedezték már azt a csodát a világon, hogy költözés.

7!
És szerinted a kérdezőnek lesz rá pénze 18 évesen? Gondolom a szülei ezt sem fogják finanszírozni, ha ennyire küldik a melóba.

8
töki olvasd el a kérdést. Azt írta, hogy kirakják otthonról, tehát így is úgy is költöznie kell. Akkor meg már tök mindegy hogy a szomszéd utcába vagy az ország túlvégébe megy.

"17 éves vagyok és a szüleim azt mondták, ha betöltöd a 18-at, mész a háztót.....
Mert hogy akkor már nem kötelesek eltartani stb"
"Amúgy sem vagyok velük jó kapcsolatba,"
Ki gondolta volna az első 2 mondat után, pedig azt hittem te vagy a szüleid szemefénye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!