Pesten miért ilyen extrém nehéz munkát találni?
Figyelt kérdés
idén már vagy 30-40 helyre elküldtem a jelentkezést,mert pofátlan módon egyik se ad se mobilszámot,se e-mail címet. egyik se keresett meg a mai napig. elég nagy krízisben vagyok, ezért jó lenne találni valamit.2023. febr. 27. 18:30
61/83 anonim válasza:
Nem mindenkinek jó meló, belátom, de most hirdették a BKV buszsofőrt, trolivezetőt bruttó 730.000-ért + cafeteria azonnali kezdéssel. 😂
62/83 anonim válasza:
61. Ismerek ott dolgozó embereket. Ha nem vállalod a műszakot más viszi és más kapja a pénzt, ezt tedd hozzá.
Ráadásul onnan is könnyű kikerülni, annál nehezebb bekerülni. Arról nem is beszélve hogy ünnepnap is menni kell.
63/83 anonim válasza:
Miért?
Nehéz?
Én nem akarok váltani, de napi szinten jönnek ajánlatok munkáltatók részéről.
Ennyit számít, ha jó vagy a szakmádban.
64/83 anonim válasza:
63. És aki 20-30 év tapasztalattal nem talál, mert nem akarják megfizetni?
Amit írsz, nem általános..
65/83 anonim válasza:
Konkrétan semmi munkát nem végző ismerőseim is 5-600 ezreket keresnek. Valamit nagyon rosszul csinálsz
66/83 anonim válasza:
65. Cégnév? Profession hirdetés van?
Vagy csak valakinek a valakije és be lett intézve valahova jó pénzért? :)
67/83 anonim válasza:
Bármelyik multi, ssc, Bp-en. 1-2 év tapasztalattal nettó 600-700k t lehet keresni
68/83 anonim válasza:
67. Küldenél kérlek példát? :) Én ilyet sehol nem látok :)
69/83 anonim válasza:
Én nem tudom mi van Pesten, de itt Mucsajröcsögén az ember után vágják az 500 nettót és nem kell érte csinálni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!