Pesten miért ilyen extrém nehéz munkát találni?
Figyelt kérdés
idén már vagy 30-40 helyre elküldtem a jelentkezést,mert pofátlan módon egyik se ad se mobilszámot,se e-mail címet. egyik se keresett meg a mai napig. elég nagy krízisben vagyok, ezért jó lenne találni valamit.2023. febr. 27. 18:30
51/83 anonim válasza:
49. Mert nem lehet jól kereső munkát találni.
Hiába van az embernek tudása, nem akarják megfizetni. A cégek ott spórolnak ahol tudnak.
52/83 anonim válasza:
Pesten van munka bőven,rengeteg munkalehetőség van csak te vagy válogatós kérdező
53/83 anonim válasza:
52. Hol találni nettó 500-at fizető állást Pesten?
Kérlek, linkeld!
A többi jó álláslehetőséggel együtt! :)
54/83 anonim válasza:
Én nem azt mondtam hogy 500at lehet keresni Pesten hanem hogy van Pesten munkalehetőség mert azt mondta a kérdező hogy Pesten nincs munka pedig van de ha valaki csak válogat mert ez sem jó meg az sem jó akkor lényegtelen hogy hány munka van Pesten.
55/83 anonim válasza:
mert behozták a sok vendégmunkást és elveszik a munkát.
57/83 A kérdező kommentje:
#55 NEM!!! Hanem a cibbonok azok, akik elveszik a munkát! a c típusú honfitársak miatt nem alkalmazzák a magyarokat,mert mindenhová a CÉKET (!!!) veszik fel.
2023. márc. 27. 11:45
58/83 anonim válasza:
Egyszerűen xar hely Pest, azért! Bécsben fényévekkel jobbak a lehetőségek!
59/83 A kérdező kommentje:
Ausztria, Németország kizárva. Skandinávia vagy Fro. sokkal jobb döntés.
2023. márc. 27. 14:52
60/83 anonim válasza:
59? Ausztriai sem annyira rossz döntés. Skandináv országokban minden jóval dragabb, egy kiló kenyér is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!