Pesten miért ilyen extrém nehéz munkát találni?
Figyelt kérdés
idén már vagy 30-40 helyre elküldtem a jelentkezést,mert pofátlan módon egyik se ad se mobilszámot,se e-mail címet. egyik se keresett meg a mai napig. elég nagy krízisben vagyok, ezért jó lenne találni valamit.2023. febr. 27. 18:30
1/83 anonim válasza:
Nem nehez az, ha ertesz valamihez.
2/83 anonim válasza:
Mondjuk ha nem olyan helyekre adnád be ahol direkt nem adnak meg elérhetőséget mert nem akarnak fölvenni és tökük tele van a zaklatásoddal többre mennél.
3/83 anonim válasza:
Nem nehéz csak használható tudás kell hozzá.
4/83 anonim válasza:
KEVÉS AZ INFÓ!
- Korod?
- Egészséged?
- Szakmád?
- Milyen meló kéne?
- MENNYI A BÉRIGÉNY???
5/83 anonim válasza:
Lényegi infó kiderül a kérdésből.
Nem a kérdező a legélesebb kés a fiókban azért nem veszik föl.
6/83 A kérdező kommentje:
nem bántottalak titeket,NE BÁNTSATOK! annyira rendes vagyok, nem értem, miért bánt mindenki.
undorítóak vagytok,szégyelljétek magatokat! 🤢
2023. febr. 27. 19:42
8/83 anonim válasza:
Oke, nem bantunk. Megtenned, hogy cserebe valaszolsz a feltett kerdesekre?
9/83 anonim válasza:
Bizonyos állásokra azért nehéz bekerülni, mert nagy a verseny. Röviden. Magasabb hozzáadott szellemi értékű munkáknál is nehezebb JÓ munkahelyet találni, mint mondjuk 5 éve. Alacsonyabb értékű munkák esetén pedig elképzelhető, hogy egyáltalán nem vesznek fel, mert van 50 másik aki valami miatt alkalmasabb.
10/83 anonim válasza:
Brutálisan könnyű manapság Pesten melot találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!