Németországba felvesznek targoncásnak, ha nincs benne tapasztalatom?
Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, meg van mindhárom gépcsoportra, viszont olyan helyen lakom, ahol nagyon kevés a munkalehetőség. Ráadásul sokan a külső alapján ítélnek sajnos.2023. febr. 26. 17:21
11/12 anonim válasza:
Ha lehetne sem fogadnák el Németországban. Nem a nyolc nyelvre fordítás kell, nem a részletes eredmény kell, nem a csillagos logó kell, hanem az itt elvégzett vizsga. Pont. Itt ez az elvárás. Ha lepontoztok, akkor is.
12/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, erről én is hallottam, csak már nem tudom, hogy lenne e értelme megcsinálni. Így is olyan nagy örömmel csináltam meg tavaly, mert imádok targoncázni, mert tényleg érdekel, aztán nem vettek fel vele sehova(mint írtam sok munkahely külső alapján ítél), így eléggé elment a kedvem tőle. Pedig jó lenne, mert még csak 19 vagyok, aztán idővel kint akarok majd tanulni, és akkor mellette targoncásként dolgoznék.
2023. febr. 26. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!