Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagy visszalépés 6 év irodai...

Nagy visszalépés 6 év irodai munka után bolti eladónak lenni? Mit gondoltok egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is dolgoztam irodában évekig. Egész jól kerestem, de halálra untam magam, és nem túl jól viseltem a körülöttem ülők hülyeségeit. Nem gondolok semmit az általad említett emberről, hisz nem ismerem.
2023. febr. 26. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Ki lehet ám égni az irodai monotonitáson, folyamatos meetingeken.
2023. febr. 26. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
24%

* amúgy semmi visszalépés nincs ebbe. Irodai munka se karrier csúcs, meg egy szimpla bolti eladó se.

alsó, belépő szintű munkák, amik szinte semmi előképzettséget nem igényelnek.

Nálunk olyanokat vesznek fel irodai munkára, aki képtelen bekapcsolni egy laptopot.

2023. febr. 26. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül visszalépés, csak más. Én is unom az irodai melómat, rövidebb időre elmennék pl ikeás bútorokat szerelni, azt szeretem. Valami teljesen mást csinálni.
2023. febr. 26. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Én is ebben gondolkodom.
2023. febr. 26. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Én most a szakképesítést igénylő (részben) irodai munkám után óta takarítok. Nem ráz meg különösebben, csak sokkal jobban elfáradok.
2023. febr. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!