Közszféra után, pótlékokkal együtt kb. nettó 40 ezerrel több fizetésért kereskedelmi munka visszalépés lenne?
Egy üzletben kasszás + árufeltöltő, nettó 40 ezerrel többért (ha minden lehetséges pótlékot /kivéve túlóra, ha van, az plusz/ megkapnék)?
Stabilitásban, ill. fix munkaidőben lenne visszalépés csak szerintem... Sajnos elkényelmesedtem, de utálom a munkámat is. Nagy kettősség van bennem. Itthagynám, de csak olyan munkáért ami valóban előrelépés, de legalábbis nem visszalépés lenne.
Egyrészt, csábító lehet a plusz 40 E, viszont azt alaposan gondold át, hogy ha később szeretnél megint a szakmádban dolgozni, az önéletrajzodban hogy fog kinézni ez a néhány év árufeltöltés.
Hozzáteszem, ez egyáltalán nem szégyen, és igenis tisztességes munka. Csak ha később újra a közszférában szeretnél dolgozni, akkor lehet, hogy egyes helyeken kifogásolni fogják ezt a néhány évet.
Ezt saját példa alapján mondom. Nem biztos, hogy megéri az a néhány éves kitérő, ha szeretnél később visszatérni a szakmádba.
#5 Biztos hogy nem akarnék visszajönni, maximum valami értelmes helyre, de nem ide ahol most vagyok.
Sok helyen meg pont a közszférás múltat kifogásolják, egyenesen utálják aki innen ki akar törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!