26 éves vagyok és egy munkahelyváltással sikerült meghaladnom a nettó 1M Ft fizetést szoftverfejlesztőként. A korosztályomban ezzel a felső hány százalékban lehetek benne?
Én 1 millás napidíj alatt ki sem kele az ágyból.
Üdv, egy programozó hidegburkoló
Én fél milla/percdíjért meg sem fordulok az ágyban.
Senior contractor archicector fejlesztő programozó vagyok, másodállásban orvos és burkolni, jó pénzért villanyszerelni is szoktam (10 milla/nap)
De ember, fogj már egy rohadt statisztikát aztán nézzed meg, 26 évesen, főleg gondolom diplomásként csak van ennyi eszed. Mégis mire számítasz egy anonim fórumon, ahol naponta 2 tucat ilyen kérdés van? Hogy majd 13 válaszból te egy átfogó képet kapsz?
Nem a melósoktól fogsz cinikus megjegyzéseket kapni, hanem tőlem is és én többet keresek mint te. Na most akkor mi van? :) Nagyon gyakran érzem úgy, hogy pár felkapott szakma esetén az emberek rohadtul nem a tudásuk miatt kapnak jó fizetéseket, ugyanolyan seggh..lyék néha, mint akik minimálbérért dolgoznak a szalag mellett...
Nem az országot kell okolni azért, mert nyomorogsz. Mi is ugyanitt nőttünk fel.
Csak mi keményen tanultunk, amíg te bukdácsoltál a szakmunkásképzőben, meg szórakoztál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!