Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2-3 napos üzleti útra hogyan...

2-3 napos üzleti útra hogyan visztek megfelelő öltözetet, ha a táskában összegyűrődik?

Figyelt kérdés

Egy hotelban szállok meg. Tegyük fel, hogy praktikusság szempontjából nem megoldható az, hogy külön ruhaakasztón hordjuk a ruhákat, hanem a táskába kell berakni a többi cucc közé.

Teljesen mindegy milyen szépen hajtogatom az inget, legjobb esetben is a hajtogatás csíkjai csúnyán ott lesznek.

Mit lehet tenni? Hogyan érdemes készülni az öltözékekkel? Nem hordhatom 2-3 napig azt az egyet, amivel odautazom.

2023. febr. 23. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig ki szoktam vasaltatni a szállodában. A szobában pedig már vállfán tartom őket.
2023. febr. 23. 14:05
 2/5 krwkco ***** válasza:
100%

Ha nem zavar, hogy az ujj külsején lesz egy hajtás, akkor az oldalsó varrások és az ujj csatlakozása mentén össze tudod hajtani és felcsavarni.

A másik lehetőség, hogy a fürdőszobában a zuhanyozáskor keletkező pára egy kicsit felgőzöli, kisimítja.

2023. febr. 23. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Senki nem fog szólni, ha lesz egy hajtás az ingeden. Pontosan tudják ők is, hogy működik egy ilyen utazás.
2023. febr. 23. 14:30
 4/5 krwkco ***** válasza:
34%

"Senki nem fog szólni, ha lesz egy hajtás az ingeden."

Nem ez volt a kérdés. Szólni senki sem fog, de ha elegánsan akar megjelenni, akkor nem jó, ha az az első benyomás, hogy ez a fickó "bőröndből öltözködött".

Úgyhogy a probléma létezik, valós.

2023. febr. 23. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás pedig ott van az első válaszban. Leadod az inget, aztán negyed óra múlva hozzák őket kivasalva. A marriottban pl ez benne is volt a szoba árában tök ingyen, de szerintem sehol nem fizettem még 600 Ft-nál többet érte.
2023. febr. 23. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!