Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha már behívtak interjúra és...

Ha már behívtak interjúra és jól sikerült, akkor jó eséllyel fel is vesznek?

Figyelt kérdés
Irodai munka, szerintem szimpik voltunk egymásnak.
2023. febr. 21. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ohh hány ilyen volt. Tök jót beszélgettünk pozitívnak éreztem, aztán jobb esetben közölték, hogy bocs nem, rosszabb esetben nem volt visszajelzés.

Szóval egy jól sikerült interjú nem garancia arra, hogy fel is vesznek.

2023. febr. 21. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a masik 20 jelentkezonek is jol sikerult, akkor nem biztos.
2023. febr. 21. 17:04
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Hat majd ha netán vki vállalja olcsóbban akkor a szimpátia mellett lesz más szempont is

. Aztan persze bármi lehet.

2023. febr. 21. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem garancia semmire.
2023. febr. 21. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Általában jópofiznak, nem jelent semmit.

Viszont volt olyan interjúm, amit úgy éreztem, hogy rosszul sikerült és mégis ide vettek fel

2023. febr. 21. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Két hete volt egy interjúm azt mondja a nő jó esélyeim vannak arra hogy felvesz. Nem jelzett vissza. Volt egy másik pár éve ahová úgy mentem hogy leszartam mi lesz mert már amúgy felvettek máshová de adtam egy esélyt, ki sem sminkeltem magam semmi csini ruha. Az interjú se volt nagy szám. Felvettek.
2023. febr. 22. 06:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem biztos. Nekem is volt jól sikerült intrrjúm és úgy éreztem, hogy fel fognak venni. De végül nem engen választottak. Függ a jelentkezők szàmàtól, szerencsétől is.
2023. febr. 22. 07:43
 8/8 anonim ***** válasza:
nem :D nagyban függ a többi jelentkezőtől. Lehetsz akármilyen jó, ha valaki jobb nálad akkor a meló off számodra.
2023. febr. 23. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!