Behívtak interjúra? (Aldi) Ez már jó?
Drukk drukk!!
Mesélj majd milyen volt. :)
Milyen munkakörre? Raktár?Ide ha nem vagy masszív alkoholista/megbízhatóbb embernek tűnsz, jó eséllyel nyert ügyed van.
Vagy vmi irodista állás?
Okés leírom mi volt majd, hátha a jövőben is idekeveredik valaki akinek aktuális.
Jaa nem, sima bolti eladó, ahogy nézem raktáruk biatorbágyon van, az irodaihoz pedig nagyon kis pályakezdő vagyok még. De közben képzem képzem magam persze, nyelvtudás, tanulás terén, úgyhogy tervezek feljebb lépkedni akárhova is kerülök.
Hello, az volt hogy a HR-es kérdezett hogy hány órában tudnék menni, de igazából mást nagyon nem, csak a feladatokról beszélt, meg inkább én kérdezhettem a munkáról. Annyira nem volt para mint hittem.
Most várom hogy visszahívjanak.
És visszahívtak? Ott dolgozol? :) Mesélj. :-)
Amúgy engem is kb. 2 hónapja hívtak fel egy üzletből, el is mentem interjúra, de végül nem mentem oda dolgozni.
Az Aldi üzletpolitikája ugyanis az, hogy a kezdő, meg amúgy az összes mezei bolti dolgozóját 20-25, nagyon max. 30 órás bejelentésekkel alkalmazzák, de a 4 hónapos keretidő révén ugyanannyi óraszámot dolgoznak, mint a 40 órás bejelentéssel dolgozó vezetők. A műszakok sem 6 órásak és a munkanapok sem kevesebbek a 8-9 órás műszakokkal. Sőt, vasárnapokon ugyanúgy 12 órázni is kell havonta minimum kétszer, de inkább háromszor. 6 órás bejelentéssel. :) És ami a csúcs és ezt már az ott dolgozó árufeltöltőktől érdeklődtem meg később, hogy dolgozik az ember 3 hónapot teljes állásban és a negyedik hónapban hetente 1-2 napokat mész csak dolgozni, hogy ne kelljen a három havi túlórákat kifizetniük.
És oké, értem, hogy sokan akarnak oda bekerülni, meg hogy átmenetileg teljesen oké még így is, de gondoljon csak bele az ember, hogy ha táppénzre kerül sor, jóval kevesebbet kap mint ami járna a ledolgozott óraszámai után, ha pedig egy Aldiból való min. egy éves munkaviszony felmondása után álláskeresési járadékot igényel is jóval kevesebbbet kap...
Hm ezekre nem is gondoltam , persze nem is látsz ezekbe bele külsősként nagyon, csak a jobb fizu miatt ugye mindenki szeretne bekerülni. Meg ez pont olyan hely, ahol azért hosszabb távra terveznek maradni, gondolom szeretnének is ott tartani ha már egyszer felvettek. Egyébként közbe szomszéddal beszéltem, kiderült hogy ő Lidlis, de ugyanezeket mondta, jól megfizetnek, de a meló nem egy rózsaszín szivárvány, meg azt is megnézik előszőr mennyit tudsz emelni.
Amúgy nem hívtak végül, írtak emailt hogy nem, az üzletfő gondolom láttatlanba eldöntötte, mert nincs kereskedelmi tapasztalatom, meg úgy semmilyen kb, mert most érettségiztem. Úgyhogy valszeg marad a tesco, tegnap adtam be hozzájuk a jelt, pár hónapot lehúzok, így lesz tapasztalatom is, és nézek valami konkrétabbat.
9es és végül mi lett, hol dolgozol akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!