Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi baja a HR-seknek velem és...

Mi baja a HR-seknek velem és ezzel a dologgal?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy átképeztem magam, két szakmát tanultam ki a közelmúltban. harmincöt vagyok, eddig főleg eladói, ügyfélszolgálati munkákat végeztem, de ilyet többet nem akarok, besokalltam. ezért is tanultam meg ezt a két szakmát (nem diploma) hogy ne kelljen többet ügyfelezni.

és akkor jelentkezem, és behív a HR-es és belémköt, hogy miért akarok ezzel és ezzel foglalkozni, ilyen munkakörökben dolgozni, miért nem jó nekem az, amivel eddig, az elmúlt 17 évben foglalkoztam, mi okból kellett nekem átképezni magam ha az előző szakmámmal is simán el tudnék helyezkedni. és persze nem vesznek fel. szóval csak kidobtam a pénzt az ablakon hogy megtanultam ezt a két szakmát, mert nem akarnak felvenni és furán néznek rám, szinte hülyének néznek az interjúztatók.

van itt olyan esetleg aki szintén beleesett ebbe a csapdába és van ebből kiút vagy esetleg tényleg legyek továbbra is eladó annak ellenére, hogy nem akarom?

2023. febr. 20. 20:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
55%

A HR az egyik legnagyobb kamumunka a világon, nem tudom, mit vársz. Szakmai kérdést nem tudnak feltenni, mert úgysem értenek az adott területhez, meg általában semmi máshoz sem. A pszichoblablával átitatott buta kérdéseik meg pont nem alkalmasak arra, hogy kiszűrjék, ki alkalmas az adott munkára.

Ahogy az egyik válaszoló írta, próbálj meg valami sablonszöveget betanulni, hogy örüljenek a HR-esek, mondjuk én ha munkát keresnék, igyekeznék, mindenképp olyanra helyre mennék, ahol nincs HR.

2023. febr. 22. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!