Banki back office munkánál gáz ha valaki kopasz?
Levágattam kopaszra a hajam, mert kopaszodok és már vannak ősz hajszálaim. Főleg oldalt nőnek az ősz szálak.
Oldalt nagy a hajam, felül meg már ritka.
Erre anyám azt mondta, hogy "jaj Istenem a munkában mit fognak ehhez szólni!! Kopaszon meg tetováltan csak gyárakban lehet dolgozni."
Vannak tetoválásaim is egyébként.
Na aztán lett egy vita ebből. Megkérdeztem, hogy ha tetovált orvos tudna téged megműteni mit csinálnál? Azt mondta, hogy nem hagyná inkább elmenne másik orvoshoz.
Nagyon felidegesített... Ő is a régi rendszer szülötte úgymond és régen ez nem volt elfogadott. Én meg azt mondom inkább rúgjanak ki vagy legyek hajléktalan mint sem rossz testben éljek. A mai világban már a férfi nő, a nő meg férfi. Én meg ne varrjam tele magam, meg ne legyen olyan a hajam mint amilyet akarok.
Na meg szakállam is van, azt is mindig mondják az ősök, hogy mint egy hajléktalannak.
Ugyanez igaz az öldözködésre is, én ilyen pólós farmeros hülyegyerek vagyok, de ezért jelentkeztem back office-ba, a front office helyett. És szerintem a lényeg hogy el tudjam látni a feladatot, nem pedig a külső.
Mi a fæsz??? Anyád hülye.
Ismerek jópár tök kopasz vezető beosztású embert, egyiknek még szempillája sincs, mert autoimmun beteg….
Patai Mihálynak tar kopasz feje van.
Most az MNB alelnöke. De volt már az Unicreditnél vagy a K&Hnál is.
Szerintem sokkal jobb ha valaki levágja a haját teljesen mikor kopaszodik mintha meghagyja.
Ugyanez szakállra, ha rendesen kinő és karban van tartva akkor semmi gond nincsen vele.
Nálunk egy csomó embernek van kopasz feje és szakálla és elég magas pozíciókban vannak. 2023 ban élünk nem a 60 as években.
Tehát a Kádár rendszerben a kopaszság szégyen volt és aki kopasz volt az csak gyárban dolgozhatott?
Ez valami hülye vicc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!