Egy ilyen munkánál mennyi a reális bérigény 1 év tapasztalattal?
2023. febr. 10. 15:56
2/7 anonim válasza:
550-750 ezer bruttó között szerintem bármi reális lehet, az adatelemzők is hasonlóan keresnek juniorként banki szektorban, és oda is kb ezek az elvárások; BSc, SQL, Excel, angol nyelvtudás.
Persze inkább ne az 550-hez legyen közelebb.
Függ attól is, hogy milyen 1 év tapasztalat, eddig mennyit kaptál, valamint mit adnak még a fizetésen kívül.
Ezen a juttatáson kívül szerintem minimum a havi nettó 25-30 ezres Szép kártya összeg, valamint a hibrid munkavégzés lehetősége.
De ha ezen felül jár mondjuk privát eü meg éves bónusz akkor az is lehet, hogy csak 500 ezer bruttó körül fogsz tudni kialkudni.
4/7 anonim válasza:
1 éves tapasztalattal soknak érzem azt a 7-800-at. De az 550-650 szerintem is teljesen rendben van + nyilván juttatások.
5/7 anonim válasza:
Tapasztalat nélkül legalsó szintem lévő érettségis ügyintéző keres 500 körül.
7/7 anonim válasza:
Szia, hasonló munkakörben vagyok egy másik pénzintézetnél, kb 2 év tapasztalattal, és egy ilyesmi munkakörbe kaptam nemrég ajánlatot br. 680-ért, amit végül nem fogadtam el, mert a jelenlegi helyem fölé ajánlott (+kafi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!