Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Heti 30 órás munkánál ami...

Heti 30 órás munkánál ami hétvégén is nyitva van, kötelezően hány hétvégi munkanapot kell teljesíteni?

Figyelt kérdés
Most vettek fel 30 órába egy cégbe egy plázába dolgozni és ugye ők hétfőtől-vasárnapig nyitva vannak, hallottam olyat hogy 30 órába havi maximum 2 hétvégi napot lehet dolgozni, ez benne van valami törvénybe vagy pedig cége válogatja hogy mennyit kell?

2023. jan. 2. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen törvény, bármennyit lehet. De egyébként ha arányosan van megcsinálva a beosztásod, akkor havonta 4 hétvégi munkanapod lesz. Szóval ennél kevesebbre ne nagyon számíts.
2023. jan. 2. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Ém is heti 30 órás vagyok kereskedelemben. Havi egy szabad vasárnap a kötelező, de én havi egy szabad vasárnapot és egy szabad hétvégét szoktam kapni. Ez már munkàltatótól függ.
2023. jan. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!