220.000ft havi fizetés,vezetői pozícióban,manapság milyennek számít?(Többi lent)
168órában
H-P(7-15)
15 ezer forintos cafeteria szép kártyán
Egy kis vidéki cégnél dolgozok vezetői pozícióban, magát a munkát szeretem,van saját 4-5 fős fiatalos csapatom,eléggé rugalmas a beosztásom is.
Megtehetem,hogy minden nap délbe elmegyek a munkából a szembe lévő étterembe egy menüre,kávera es kenyelmesen elfogyasztom.
Maga a fizetés eléggé kevés,de
De..és ezt tudják is a cégnél és ezert vannak extra juttatások.
-a cég fizeti az albérletemet,rezsivel együtt
( víz,villany,gáz)
egy kis panel garzont bérel nekem a cég, amiben egyedül élek,közel a munkahelyemhez
Tv+internet+netflix azt értelemszerűen saját zsebből megy.
-céges autó,munkára és privát használatra
2021 1,5 dízeles Peugeot partner
Ez egy 3 személyes dobozos autó
Mindennapi munkára és privát használatra 0-24 órában nálam van az autó.
Magyarországon belül tavaly már sok helyre elutaztunk az autóval a barátnőmmel
-üzemanyagkártya a céges autóhoz,egy bizonyos benzinkút hálózattal van szerződése a cégnek,minden hónapban 80.000 forintért tudom tankolni
( ha túllépem ezt az összeget utana a saját zsebből fizetem a tankolást)
-céges laptop,telefon
-15.000 ft szép kártyára
Hárman vagyunk vezetők ebben a pozícióban a cégnél,ugyanezekkel a konstrukciókkal.
A többi dolgozó még ennél is kevesebbet keresnek,illetve ők az alapbérük mellé csak a 15.000 ft szép kártyát kapják.
Természetesen ezért a cégnél hatalmas a fluktuáció.
Kocsi kb 50k havonta
Lakhatás rezsivel kb 150 k havonta
Plusz a 220k netto
15k szép kártya
Vagyis kb 435k havonta
24 évesen, 1,5 év tapasztalattal nem annyira rossz az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!