Lions Gate APP megbízható és korrekt jövedelem szerző lehetőség?
Sziasztok!
Lenne ez a cég, sokan dicsérik, sokan szidják, már elő reklám is van az utcákon, hogy csatlakozz be.
Szerintetek?
Nekem kollégám mutatta, tényleg láttam, hogy mit fizetett be és mit kapott belőle ki.
Szóval tényleg, megy ez a dolog, mégis a diplomás szemmel nem bírom magam rávenni, csalás szaga van.
Carlos a mentora, aki segít neki mindenben.
Ugye kauciót kell fizetni amit ő visszakapott láttam, a telegram nevezetű alkalmazáson kell csevegni, ezt is láttam.
De arra gondoltam, hogy ez olyan mint a Buda cash annó, míg 10/3 ember nyer (kap kifizetést) addig 10/7 szenved ( nem kap semmit).
Így az a három ember nagyon hangosan fogja reklámozni a céget, és így újabb és újabb áldozatok (többség) / nyertesek jönnek a céghez.
Teljesen kételyek között vagyok.
Mit gondoltok? Tapasztalatok?
25/F BSC
@28
Én nagyra értékelem az őszinteségedet, ahogy azt is, hogy azon kevesek közé tartozol, akik átlátják, hogy egy piramisjátékban csak úgy lehet pénzt keresni, ha mások pénzt veszítenek.
Te is hívtál meg embereket a játékba?
Ha igen, akkor felvilágosítottad őket, hogy mi ez a dolog, és hogy milyen kockázat van benne?
31: 28-as vagyok. Igen, meghívtam egy barátomat, mégpedig úgy, hogy én fizettem neki a letétet, ha bukta volna, én bukom. (De már nyerséges ő is)
Illetve kollégáknak meséltem a lehetőségről, nem a bullshit kamu szöveget nyomtam nekik, hanem az igazságot, hogy jó időben, jókor beszállva lehet még vele keresni. Ők nem haraptak rá, így utólag ők is kereshettek volna vele, de nem is bánom, nem a csapatépítés volt a célom. Mivel tudom, hogy miből van a pénz, nem lett volna gyomrom úgy beszervezni embereket, ahogy egyesek csinálták. Rokkantnyugdíjasokat, hitelt felvevőket, stb. Ez gáz.
Próbáltam játéknak felfogni, jobb, mintha lottóznék vagy elinnám ezt a pénzt.
Ha mindenki tudta volna, hogy pilótajáték, és tisztában van a kockázattal, akkor nem lenne most ilyen fájdalmas a vég sokaknak.
Bármilyen hasonló dologba csak azt a pénzt szabad beletenni, amit nem fáj elveszteni. (Minden veszteség fáj nyilván, de értitek mire gondolok.)
33: Ez a legnehezebb kérdés, és erre felelősen senki sem adhat választ neked.
Két tábor van:
- a vakon hívők, akik tényleg hiszik, hogy ez egy örökké tartó lehetőség, igazi munkának gondolják, iszonyatosan sok pénzkereseti lehetőséggel
- a másik tábor akik úgy vélik, hogy ez egy pilótajáték (nézz utána mi az, mikor dől be, stb), és ők most úgy vélik, hogy összejöttek azok a jelek, amik eme (tényleg fantasztikus) lehetőség végét jelentik.
És igen, nagyon nehéz döntés, hogy kinek lehet hinni, mindkét tábor érvel a maga verziója mellett. Az biztos, hogy a következő napok izgalmasak lesznek.
Az látszik, hogy már most sincs minden rendben a kifizetésekkel. Csábítóak a ma véget érő akciók, te dolgod, hogy belevágsz-e. Ha megy tovább az oldal (még hónapokig), akkor jó döntés belevágni. De ha holnap-holnapután vége, akkor elbuktál mindent (mert belpéstől számítva csak 5 nap múlva látnál belőle bármilyen kis pénzt is).
Valahogy döntesz, aztán az idő megmondja, hogy jó döntés volt-e.
Tudom, ezzel nem vagy sokkal beljebb... :)
Szerintem azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt...
Ugye tudod, hogy mire kell figyelni a gruppenszexben?
Na kb itt is ez a helyzet.
Lehet csak neked is fáj, hogy nem vagy benne.
37: Hogy mi történik? Amit vártunk az "elemzéseink" alapján.
- nem nagyon jönnek a kifizetések (hivatkoznak az 1-72 órára, hogy majd megjön) Elvétve kisebb összegeket kifizetnek, de amit lehet visszatartanak
- több mentor kezd felszívódni, nem elérhető, nem válaszol
Azért valljuk be őszintén, ha az ember belegondolt egy picit, látni lehetett, hogy ez egy nagy csalás.
Kamu cégek, kamu oldal…
És na.. azért 10 mp-ekért a mai világban nem fognak legálisan fizetni.
Akkor ha ez kellett volna a cégnek egy szoftver megcsinálja..
Ja és nem minőségi emberek a rendezvényeken.. 🙈 mint egy hajléktalan, akire kosztümös adnak…
És annyian ugrottak rögtön. Utána sem nézték.
Hamis címre bejegyzés, tevékenységi kőr hiánya, lefoglalt vagyon, kifizetők és a domain nevek folyamatosan változnak, az amerikai céghez semmi közük a jogi osztalynak titulalt vmi mögött egy fogalmazni nem tudó, fenyegetőző vki áll. A domainnevek mögött eddig kinai oldalak voltak. Sokak pluszban vannak de mégtöbben lesznek minuszba a bedőléskor. A 600 dollar juniusban tuti nem lesz kifizetve,
Ennyi úgy hírtelen ezek tények hivatalos helyekről.
Csak így kivonatosan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!