Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lions Gate APP megbízható és...

Lions Gate APP megbízható és korrekt jövedelem szerző lehetőség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne ez a cég, sokan dicsérik, sokan szidják, már elő reklám is van az utcákon, hogy csatlakozz be.

Szerintetek?

Nekem kollégám mutatta, tényleg láttam, hogy mit fizetett be és mit kapott belőle ki.

Szóval tényleg, megy ez a dolog, mégis a diplomás szemmel nem bírom magam rávenni, csalás szaga van.

Carlos a mentora, aki segít neki mindenben.

Ugye kauciót kell fizetni amit ő visszakapott láttam, a telegram nevezetű alkalmazáson kell csevegni, ezt is láttam.

De arra gondoltam, hogy ez olyan mint a Buda cash annó, míg 10/3 ember nyer (kap kifizetést) addig 10/7 szenved ( nem kap semmit).

Így az a három ember nagyon hangosan fogja reklámozni a céget, és így újabb és újabb áldozatok (többség) / nyertesek jönnek a céghez.

Teljesen kételyek között vagyok.

Mit gondoltok? Tapasztalatok?

25/F BSC

2023. febr. 10. 12:06
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Akkor ki pénzeli őket? Mert a Volánbusz zrt. Több helyen reklámozza őket, nem ingyen.
2023. febr. 10. 14:45
 12/52 anonim ***** válasza:
84%

Öreg! látom még azt is kiírtad a kérdésedbe, hogy BSC-d van!

Te nem lehetsz hülye ember akkor, nem úgy, mint mi. Azt mondom, ne hagyd ki életed lehetőségét, mi csak irigyek vagyunk, ugroj bele! Ebből nem jöhetsz ki rosszul, ha a volánnál is hirdetnek, szóval milliárdos leszel meglásd!

2023. febr. 10. 18:57
 13/52 anonim ***** válasza:
92%

Ha a Volánbusz-nak fizetsz a reklámért előre, akkor reklámoznak, addig amíg ki van fizetve. Betehette a Blikkbe is, ha előre fizetett, ott is lehozzák.

Az, hogy utólag kiderül, hogy csalás? Na és?

A Google Ads is tele van lehúzós hirdetésekkel, egy csomó pénzt keres vele a Google, előre kifizetik neki, képedbe nyomja a hirdetést, te beugrasz, betolod a lóvét, elbukod, feljelented a csaló céget, a Google meg röhög a markába, mert ő nem felelős semmiért, hiszen ő csak a hirdetési felületet adja.

2023. febr. 12. 21:59
 14/52 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy diplomás vagy, de egy szakmunkásnak több esze van, mint neked, kérdező. Aki beugrik egy ilyen hirdetésnek, az meg is érdemli: "Lions Gate APP megbízható és korrekt jövedelem szerző lehetőség?"
2023. febr. 12. 22:01
 15/52 anonim válasza:
89%

Szia, en regisztraltam, de mar banom. kezdett gyanus lenni par nap utan az egesz, igy elkezdtem kérdezoskodni az ugynevezett managerektol. ertelmes valaszt nem kaptam. kodositenek. forditoval forditanak valami sablonszoveget. tenyleg nagyon ostobanak kell lenni, h par nap utan ne tunjon fel h gaz van. sajnos voltam annyira hulye h beregisztraltam, igy most aggodok, h a penzem visszajojjon. a szavazasban feltett kerdesre a valasz pedig, ez nem egy csalas-MLM, hanem egy piramis jatek. itt addig van penz amig jonnek az uj tagok. abban a pillanatban amint nem lesznek uj tagok akik befizetnek itt penz nem lesz es a rolót is lehuzzák majd.

itt van ket link. ez a valaki nagyon jol utana jart a dolgoknak es osszeszedett mindent amit tudni kell. sajnalom h regisztraciom elott nem neztem utana a dolgoknak

[link]

[link]

2023. febr. 13. 22:07
 16/52 anonim ***** válasza:
93%

A Piramisjáték szervezése egy gazdasági bűncselekmény. Köznyelvi nevén Pilótajáték. Ez megtalálható a Büntető Törvénykönyvben. (Btk. 412§).

Ide idézem a törvény szövegét:

“Aki mások pénzének előre meghatározott formában történő, és kockázati tényezőt is tartalmazó módon való összegyűjtésén és szétosztásán alapuló olyan játékot szervez, amelyben a láncszerűen bekapcsolódó résztvevők a láncban előttük álló résztvevők számára közvetlenül, vagy a szervező útján pénzfizetést vagy más szolgáltatást teljesítenek, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”

2023. febr. 13. 22:33
 17/52 A kérdező kommentje:

Utolsó, részvétem, eléggé pörög a téma több országban is, így szerintem nem dől még össze.

Carlos (manager) amúgy szlovákot fordít magyarra, de ért magyarul..

2023. febr. 13. 23:04
 18/52 anonim ***** válasza:
0%

en kivancsisagbol beregisztraltam es aldoztam a kezdocsomagra a szemelyes mentoromon keresztul. jelentosen magasan az osszes return. nyereseg kiutalasa is intezkedve. mentorom jovedelmezosege magas. tovabbi return informaciokert, kerjuk keressen meg privat feluleten (ezen weboldal messenger).

,,

2023. febr. 13. 23:30
 19/52 anonim ***** válasza:
94%

"25/F BSC"

Kizárt. Nem lehetsz több 15-nél ilyen felfogással.

2023. febr. 14. 06:34
 20/52 anonim ***** válasza:
90%

Mindig a pénz útját kell nézni, hogy miből származnak a kifizetések.

Ha ez videók nézegetése, akkor meg kell nézni, hogy miért éri meg egy cégnek, hogy bárkinek is pénzt fizessen érte? Hogyan lesz a cégnek bevétele abból, hogy valaki megnézi a videóit?

Ha pénzt tudna termelni ezzel, akkor a tagoknak nem kellene befizetni semmit.

Ráadásul akik a videókat nézegetnek pénzért, azok nagy valószínűséggel nem rendelkeznek túl nagy vásárlási potenciállal.

Szerintem egyetlen forrásból származhat bevétel, éspedig az új tagok befizetéseiből. Ezt hívják piramisjátéknak.

Ezzel a módszerrel elég könnyű kiszűrni a csalókat. Szerintem.

2023. febr. 14. 07:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!