Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lions Gate APP megbízható és...

Lions Gate APP megbízható és korrekt jövedelem szerző lehetőség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne ez a cég, sokan dicsérik, sokan szidják, már elő reklám is van az utcákon, hogy csatlakozz be.

Szerintetek?

Nekem kollégám mutatta, tényleg láttam, hogy mit fizetett be és mit kapott belőle ki.

Szóval tényleg, megy ez a dolog, mégis a diplomás szemmel nem bírom magam rávenni, csalás szaga van.

Carlos a mentora, aki segít neki mindenben.

Ugye kauciót kell fizetni amit ő visszakapott láttam, a telegram nevezetű alkalmazáson kell csevegni, ezt is láttam.

De arra gondoltam, hogy ez olyan mint a Buda cash annó, míg 10/3 ember nyer (kap kifizetést) addig 10/7 szenved ( nem kap semmit).

Így az a három ember nagyon hangosan fogja reklámozni a céget, és így újabb és újabb áldozatok (többség) / nyertesek jönnek a céghez.

Teljesen kételyek között vagyok.

Mit gondoltok? Tapasztalatok?

25/F BSC

2023. febr. 10. 12:06
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó, részvétem, eléggé pörög a téma több országban is, így szerintem nem dől még össze."

Kérdező, te vagy olvasni nem tudsz, vagy értelmezni nem tudod a mások által leírtakat.

A cég már összedőlt, a magyar KFT egyetlen tulajdonosának vagyoni részesedését lefoglalta az illetékes végrehajtó.

Ha mindenáron mások megtévesztésével akarsz 25 éves, diplomás létedre pénzt szerezni, akkor miért ilyen 8-10 dolláros piti összegekkel próbálkozol, miért nem csinálsz valami nagy üzletet?

2023. febr. 14. 10:16
 22/52 anonim válasza:
91%
en a helyedben es mindenki helyeben hagynam ezt a dolgot.piramis jatek. az is latszik h attol h diplomas vagy, agyad nem sok lett, ha a kommentek utan is meg ugy gondolod h szerinted ez nem fog még egy ideig osszedolni. amit még javasolnék, bar nem a temahoz tartozik: a diplomat nem feltetlenul kell reklamozni. tudod, az egyetemeken józan paraszti eszet még nem osztottak sosem. Ezt te is alatamasztod...
2023. febr. 14. 13:56
 23/52 anonim ***** válasza:
40%

en kivancsisagbol beregisztraltam es aldoztam a kezdocsomagra a szemelyes mentoromon keresztul. jelentosen magasan az osszes return. nyereseg kiutalasa is intezkedve. mentorom jovedelmezosege magas. tovabbi return informaciokert, kerjuk keressen meg privat feluleten (ezen weboldal messenger).

,,

2023. febr. 14. 21:53
 24/52 A kérdező kommentje:
A cég ellen a végrehajtást a kúria megszüntette, áll az oldalon.
2023. febr. 16. 22:11
 25/52 anonim ***** válasza:
89%
Akkor fektess be te szerencsétlen
2023. febr. 16. 22:12
 26/52 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy jobb ha tudja mindenki hogy a piramisjátékba való részvétel is büncselekmény, szóval ha szerencsés vagy és még épp az összeomláa előtt lépsz be akár pénzed is lehet belőle, de nem éri meg, mert ha buknak akkor fel lesz szépen gönygyölítve az egész.
2023. febr. 26. 11:06
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
#26 Kár a gőzért, kérdező ezt nem érti, ő a 10 dolláros nyereségre hajt.
2023. febr. 26. 11:44
 28/52 anonim ***** válasza:
72%

Azt, hogy végrehajtás van a cég/tulaj ellen, engedjétek el, nem ettől függ, hogy meddig megy a pilótajáték.

Aki benne van már régebb óta, és van egy pici sütnivalója (ez utóbbi kritérium sajnos lényeges, mert sokan még most is vakon hiszenk benne), az pontosan tudja, hogy ennek március 1-jén van vége. (Csak össze kell rakni a kirakóst, ami az elmúlt napokban történt.)

Aki az elmúlt 3-4 hétben fektetett be, az bukik valamennyit, aki pedig az elmúlt 3 napban (illetve ma-holnap), az pedig mindent elbukik.

Én jelentős nyereségben vagyok, és nagyon sajnálom, hogy nem megy tovább. (Igen, kövezettek meg, hogy mások veszteségén nyerészkedtem, de pont eleget húztak már le engem is, végre valami amibe jókor, jó összeggel szálltam be. És ezért nem is lesz lelkiismeret furdalásom.)

2023. febr. 27. 10:26
 29/52 anonim ***** válasza:
77%
És miből gondolod, hogy most vége lesz?
2023. febr. 27. 12:44
 30/52 anonim ***** válasza:
77%

"Nekem kollégám mutatta, tényleg láttam, hogy mit fizetett be és mit kapott belőle ki."

Mesélj, kérdező, mit láttál a kollégádnál és milyen munkahelyen dolgoztok?

2023. febr. 27. 21:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!