MIért nem lett több a nettóm tavaly óta ha volt egy minimálbéremelés? Tavaly is 130 nettót kaptam idén is! fehér bejelentett meló!
Nem változott a munkaidőd?
Nincs olyan adókedvezmény, amit tavaly még igénybe vehettél, idén már nem?
Nekem ez a kettő jutott eszembe megoldásként.
Teljes munkaidőben dolgozol?
2es! Miért nem kaphatott fizetést ma? 😀 Én is kaptam ma. Férjem 1-jén szokott, de én is megkapom 5-e előtt mindig.
Nem mondtam hogy nem kaphat, azonban inkabb a 10.e jellemző a min beres gyaraknal.
A min ber nettoja iden kb 152k. Es ha tavaly 133at kapott, akkor nyilvan 8oras volt ami az alairasa nelkul nem is valtozhatott.
"MIért nem lett több a nettóm tavaly óta ha volt egy minimálbéremelés? Tavaly is 130 nettót kaptam idén is! fehér bejelentett meló!"
- 2023. januárjában a 2022. decemberre járó bért szokás fizetni, valószínűleg Te is azt kaptad még. Az pedig a "régi" béred.
- Ha mégsem az első esetről beszélhetünk, akkor tavaly jogosult voltál valamilyen kedvezményre, amire idén már nem, és ez által lesz ugyanannyi a nettód.
- Rosszul számfejtettek, akkor azt jelezd.
Ez a 3 lehetőség jutott hirtelen eszembe.
"- 2023. januárjában a 2022. decemberre járó bért szokás fizetni, valószínűleg Te is azt kaptad még. Az pedig a "régi" béred."
Te MIRŐL BESZÉLSZ AZT ELÁRULOD? A 2023. feb 3-án megkapott bér az mégis mi más lehet mint a 23. januári bér??
"Ez a 3 lehetőség jutott hirtelen eszembe."
És az az elemi válasz nem jutott eszedbe hogy a cég törvényt sért és így nem fizet helyes bért? MInden magyarázat előjön csak a legelemibb nem?
Akkor valoszinuleg a tavalyi bruttoval szamfejtettek.
Azt nem tudom elkepzelni hogy direkt. Annyira egy ceg sem lehet ostoba hogy nem adja meg a min bert. Azonnal lebuknanak es komoly buntetest kapnak. Az atutalas osszege a bizonyitek es az hogy nem voltal beteg sem, nem hianyoztal, szoval teljesen ledolgoztad a januart.
Vagy troll vagy. Erre a kettőre szűkült a lehetoseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!