Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Értékelnétek az önéletrajzomat?

Értékelnétek az önéletrajzomat?

Figyelt kérdés
Igazándiból leginkább mindenki által elvégezhető munkákra jelentkeznék, de azért szeretném leadni egy pár adminisztratívabb jellegű állásra is. Sajnos nincs igazán tapasztalatom ezért nem tudtam érdemben sokat írni. Írjatok ha szívesen megnéznétek!

2023. febr. 1. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Szívesen megnézném. 7 év tapasztalattal sem találok rendes munkát :(
2023. febr. 1. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Küldheted :)
2023. febr. 1. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is küldheted. Ugye kitörlöd az adatokat? Én Baráth András szakértő hírlevelét, cikkeit olvastam, hasznos volt. Kísérőlevelet is küldj, ha írtál.
2023. febr. 1. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is elküldheted, szívesen segítek.

Egy elég nagy vállalatnál vagyok magas pozícióban. Bár konkrétan a HR osztályon nem dolgoztam (hála az égnek), de én reformáltam meg.

Az évek alatt bőven lett rálátásom arra, hogy milyen a tökéletes (az adott pozícióra), az egész jó, az elfogadható, a nem túl jó, valamint a borzalmas önéletrajz és kísérő/motivációs/egyéb levél.

2023. febr. 1. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Privát: "Szia! Nekem őszintén semmilyen tapasztalatom nincs, de azért elküldöm"

Rendben, de akkor küldd is el, máskülönben nem tudok ránézni. :)

2023. febr. 4. 14:16
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 Tegnap küldtem
2023. febr. 5. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!