Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez így tényleg túl sok elvárás...

Ez így tényleg túl sok elvárás egyszerre?

Figyelt kérdés
Kisgyerek mellett szeretnék elkezdeni dolgozni, részmunkaidős, home office állásokat keresek, ahová pályakezdőket is felvesznek. Turisztikai végzettségem van, szülés előtt 2 évig voltam recepciós, de ez most nem opció. Szerettem a munkám, csak már sajnálnám a hétvégéket és ünnepeket a családomtól. Szóval valami más irányt szeretnék. De ha beállítom a szűrőket, max 2 teljesül. Vagy kiderül a leírásból hogy csak 1-2 nap home office van, vagy teljes munkaidő, vagy X év hasonló munkakörben szerzett tapasztalatot várnak. Jelentkezem ugyan ezekre is, bár nem sok reményt fűzök hozzájuk. Mindenesetre benne van az önéletrajzomban, hogy mindenre nyitott vagyok, gyorsan tanulok, könnyen beilleszkedek, tudok alkalmazkodni. De már hónapok óta semmi. Van valami ötletetek hogy mihez kezdhetnék?
2023. jan. 30. 23:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nyelvtudással és némi számítógépes ismerettel akkor irány valamelyik SSC és ott egy telefonos support pozi. Az mehet homeoffice, mivel kb mindenhol emberhiány van, így valszleg belemennek, hogy zöldfülűként is HO legyen, max az elején be kell járni pár napot betanulni.
2023. jan. 31. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!