Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel töltsem ki a Linkedin...

Mivel töltsem ki a Linkedin profilom? Egyáltalán van értelme?

Figyelt kérdés
Semmi tapasztalatom, csak érettségivel rendelkezem...

2023. jan. 26. 21:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kezd el Linkedin learning kurzusokat csinálni (van free trial period) és oszdd meg a certificate-jeit. Jobb mint a semmi.
2023. jan. 27. 15:45
 12/17 anonim ***** válasza:
#10 A CV-ben lévő gap az természetesen hátrányt jelent, igen főleg ha 1+ évről van szó. Viszont ha másba nem lehet belekötni, nem hiszem hogy ez alapján döntenének.
2023. jan. 27. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Modhatod hogy szerettél volna egy gapyeart. Sztem ha egyetemet elkezded akkor senkit se fog érdekelni.
2023. jan. 27. 19:07
 14/17 anonim ***** válasza:
33%

7-9#

Furcsa, nekem senkit sem kerestek fel. Pedig Morgan Stanleytől is kaptam ajánlatot. Igaz nem fogadtam el, így gondolom akkor történt volna meg ez a background check.

A diákmunkáról hazudást pedig azért mondtam opciónak, mert ha egyetemista az illető, simán oda tudja hazudni, hogy X pici KKV-nál dolgozott Y hónapot, ahhoz mégy mégkönnyebben szerezze meg az első állását.

Diákmunkákat nem hiszem, hogy validálnak. Például dolgoztam úgy is manuális tesztelőként a Melódiáknál, hogy soha sem találkoztam a céggel ahova ténylegesen kiközvetítettek, csak megkaptam egy fizetést és azon láttam a cég nevét. Tehát önéletrajzba csak annyit tudnék bele írni, hogy "Meló diák", de velük már beszéltem más dologgal kapcsolatban és harmadik személynek nem adnak ki olyan információkat, hogy ki hol mennyi ideig dolgozott vagy egyátalán dolgozott-e.

Tehát soha senki sem fogja megtudni. Már én sem tudom a cég nevét. Van egy olyan érzésem, hogy nekem sem mondanák meg ha felhívnám őket :D

2023. jan. 27. 19:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy szakmunkásnak nem is érdemes Linkedin profilt készítenie?
2023. márc. 22. 19:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Inkább egy jó FB oldal... nem tudom elképzelni a szituációt ahol valaki linkedinen keres szakmunkára embert. De regisztrálj és nézz körül, hátha ihletet kapsz.
2023. márc. 23. 00:04
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
zsírkrétával
2023. jún. 6. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!