Van értelme olyan szakot elvégeznem egy egyetemen, ami jól fizet, viszont egyáltalán nem érdekel? Lehetek így jó szakember?
PErsze,hogy van.
Én annó annyira nem akartam programozó lenni,de a zöldhasú,kényelmes klímás iroda megszeretette velem :)
Érdekelt a pszichológia is,de nem akartam nettó 300e-ért gürcölni,sőt orvos is lettem volna de nem akartam 150e-ért 40 éves koromig plusz ügyeletben tengődni meg lemodnani a dolgokról.
Így lettem IT-s nem bántam meg sőt,imádom is.
Kényelmes könnyű,és mivel motivált is vagyok mert érdekes lett amit csinálok ezért fejlesztem is magam,kiegészítő képzésekre is elmegyek,de 75%-ban a pénz motivál.
Hiába szeretsz vaslamit ha hónap vége vajaskifli, szeresd amit csinálsz inkább szeresd meg ha kell,erőszakkal is.
Semmit nem érek a nagy szeretettel mert abból nem adnak autót,nyaralást sőt ruhát sem.
Trágya hordást fizetnék meg holnap akkor lépnék is le innen azonnal.
Motiváld magad.
Kèpzeld ha elvègzed milyen èleted lehet.
Mik a cèljaid azt képzeld el vizualizáld szépen.
Ezutàn kèpzeld ha nem vègzed el hova jutsz,vesd össze.
Vagy menj el nèzd meg az embereket egy épitkezésen,esetleg nézzèl meg egy gyárt meg mi megy ott.
Oda szeretnél jutni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!