Van értelme olyan szakot elvégeznem egy egyetemen, ami jól fizet, viszont egyáltalán nem érdekel? Lehetek így jó szakember?
Figyelt kérdés
2019. aug. 9. 15:24
21/24 anonim válasza:
A pénzen kívül nem szeretsz te senkit és semmit. Aki ismer, tudja. Ha olyan világ jön, amiben neked igazad van, kardomba dőlök.
22/24 A kérdező kommentje:
Nem olyan rossz a gyári munka.Dolgoztam már ott.Egy unalmas irodában,ahol egész nap ücsörgök és nem mozgok semmit,nehezebb megmaradni szerintem.Főleg hogy azt se tudom mit csinálok,nem tudok önállóan dolgozni.Egyetemen js mindig a csapattársaim végezték a projektmunkát,én csak asszisztáltam hozzá,amúgy azt se tudtam mit kell csinálni
2019. aug. 10. 12:04
23/24 anonim válasza:
Hát ha egész nap az irodában ücsörögsz és nem csinálsz semmit, akkor a legrosszabb esetben is pár hónap után lapátra tesznek, aztán mehetsz ahová akarsz.
Ha már tényleg a gyári biorobot melóval fantáziálsz, akkor nem lenne jobb elvégezni ezt az egyetemet, ha már egyszer elkezdted? Utána meg ha nem megy a meló, még mindig elmehetsz napi 8 órába 3 mozdulatot ismételgetni a sorra.
24/24 A kérdező kommentje:
Elvégzem
De nem tudom,hogy kapok munkát vele,ha nem is értek hozzá.Meg hogy a szakdolgozatot hogy írom meg
2019. aug. 10. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!