Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit írjak erre a volt főnökömnek?

Mit írjak erre a volt főnökömnek?

Figyelt kérdés

Elküldött a főnököm, kb másfél hete. Nem volt szerződéshosszabbítás belső konfliktus miatt.

Én azt kamuztam be, hogy a város másik felén már kezdek.

Nem is hallottam felőlük 1,5 hete, most azt kérdezi a messengeren.

"Szia Tamás! Milyen az új munkahelyen? Jól érzed magad ott?"

Nos én kamuztam, most pihenek, online kurzusokat végzek, nem néztem még új munkahelyet. De nem akarom neki ezt sem elmondani.

Az is lehet, hogy meggondolta magát és visszahívna, ami nem biztos, hogy rossz, mert egyáltalán nem biztos, hogy találok másik munkahelyet.

Igazából nem szeretnék neki válaszolni még, túl korai a kérdés, de bunkó sem szeretnék lenni, valamit mindenképpen írnom kellene.

Mit javasoltok, mit mondjak?

2023. jan. 26. 19:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"Egy kicsit bonyolult nekem most, de meg fogom oldani. + tanulom az új szoftverkörnyezetet és programozást.

Hogy áll a projected ami félbemaradt? Sikerült találni helyettesítő embert?"

Erre gondoltam, hogy ezt írom. Ebben nem adok ki infot de az ő oldalán azért rákérdezek mit is akarhat.

2023. jan. 26. 20:06
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az egész történet nem ér annyit, amennyit itt a GYIK-en filóztál rajta. Nekem meg sem fordulna a fejemben hogy bármi tartalommal bírót válaszoljak, sőt nem is válaszolnék, letörölném a picsába. Nem azért mert haragszom rá, hanem azért mert nem lennék rá kíváncsi. De nem vagyunk egyformák.
2023. jan. 26. 20:20
 13/18 A kérdező kommentje:

Hát ha bárkit érdekel totál értelmetlen dolgokat írt vissza. Azt írta nekik is bonyolult és a project engedélyezésére várnak. Arra nem adott választ, hogy talált-e helyettesítő embert vagy ki vette át a helyemet.

Semmi értelme nem volt válaszolni neki. Úgy néz ki visszahívni nem akar, csak kíváncsi volt, de nem válaszolt az én kérdéseimre, csak tőmondatokban.

2023. jan. 26. 23:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Én igazából azért is tartom ezt, hogy dolgozom egy másik helyen, mert szakmailag ismeri a szakmában forgó embereket, és nagyjából ismeri a konkurens cégeket is. Nekem nem hiányzik az, hogy valamit alámtegyen, ha úgy tudja, hogy még munkát keresek. Tudja csak szépen úgy, hogy már dolgozom és törje a fejét a saját problémáin.
2023. jan. 26. 23:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha ismeri a szakmában forgó cégeket, pikkpakk kideríti azt is, hogy nem dolgozol. De tkp mindegy, jól láthatóan nem érdekli.
2023. jan. 27. 08:30
 16/18 A kérdező kommentje:

Utolsó, ez szerintem hülyeség. Ha van kb 30 cég nem fog utánam nyomozni, hogy vajon melyiknél dolgozom, nyilván nem fog 25 céget megkérdezni, hogy ott dolgozom-e, ha meg a maradnék 5-nél vagyok akikkel esetleg nincs jóban. Ez őrültség. Ezért kérdezget engem.

De engem veszettül zavar, hogy bár nagy nehezen rávettem magam, hogy válaszoljak neki, ő egyik kérdésemre sem válaszolt azzal kapcsolatban, hogy ki helyettesít mióta eljöttem, ki használja az eszközeimet, meg tudják-e oldani a félbemaradt projectet. Semmi ilyet.

2023. jan. 27. 13:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, miért kérdezel tőle ilyeneket?

"ki helyettesít mióta eljöttem" miért lényeg?

"ki használja az eszközeimet" ??? végképp nem értem, ez nevetséges

"meg tudják-e oldani a félbemaradt projectet" miért számít?

Egyszerűen nem értelek. Miért foglalkozol vele még most/ma is?

2023. jan. 27. 13:24
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem törődöm vele, ő kérdezgetett. Illett válaszolni. Ennyi. Gondoltam valamit akar. Próbáltam kideríteni.

Hátha még kell neki munka, amit esetleg otthonról el tudok végezni a másik munkám mellett. Passz. Nem olyan bonyolult.

2023. jan. 27. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!