Mit írjak erre a volt főnökömnek?
Elküldött a főnököm, kb másfél hete. Nem volt szerződéshosszabbítás belső konfliktus miatt.
Én azt kamuztam be, hogy a város másik felén már kezdek.
Nem is hallottam felőlük 1,5 hete, most azt kérdezi a messengeren.
"Szia Tamás! Milyen az új munkahelyen? Jól érzed magad ott?"
Nos én kamuztam, most pihenek, online kurzusokat végzek, nem néztem még új munkahelyet. De nem akarom neki ezt sem elmondani.
Az is lehet, hogy meggondolta magát és visszahívna, ami nem biztos, hogy rossz, mert egyáltalán nem biztos, hogy találok másik munkahelyet.
Igazából nem szeretnék neki válaszolni még, túl korai a kérdés, de bunkó sem szeretnék lenni, valamit mindenképpen írnom kellene.
Mit javasoltok, mit mondjak?
Lehetséges válaszok szerintem.
- Nem jó.
- Jó, de nagyon bonyolult a sok ingázás miatt.
- Jó, szükség lenne még nálad a segítségemre?
Esetleg azt, hogy ilyen rövid idő alatt még nem tudom megmondani, hogy jó-e, egyelőre jónak tűnik.
Vagy csak annyit írok, hogy
"Nagyon sok a munka."
Bunkó sem szeretnék lenni, hogy nem válaszolok. De kiadni sem szeretném magam.
Gondolom két oka lehet, hogy érdeklődik.
- Vagy az, hogy milyen konkurenciába engedett át, mit veszített, én mit veszítettem vagy mit nyertem az új helyzettel. Ebben az esetben nem szeretnék kiadni semmit, mert teljesen magánügy mit csinálok. Az is, hogy épp semmit.
- Vagy az, hogy rájött, hogy nélkülem nem mennek bizonyos dolgok és nem talált senkit a pótlásomra és vissza akar hívni. Ebben az esetben sem biztos, hogy visszamennék amúgy. Viszont én azt mondtam neki amikor eljöttem, hogy segítek neki, ha valami nagyon sürgős és belefér.
Ez az egész csak akkor derülne ki ha keresnék, hogy találok-e új munkahelyet, ha egyáltalán nem találok nyilván visszamennék, de én még nem kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!