Két fiammal voltam itthon az elmúlt 4 évben. Nemsokára lejár a szabim, megyek vissza dolgozni. Ilyenkor kell írjak valamit a főnökömnek?
Amikor lejárt aug-ban a GYED, voltam a cégnél, megbeszéltük, hogy nov. végén kezdek. Azóta viszont eltelt egy csomó idő, remélem emlékeznek arra, hogy megyek. :)
Nem tudom, hogy a konkrét munkakezdés előtt 1-2 nappal írjak egy mailt? Mit kellene írnom?
Vagy megyek az első nap, aztán lesz valami?
Én azért a HR-en (munkaügy) érdeklődnék 1-2 héttel előtte!
Amikor a kicsi bölcsiben van (gondolom délelőtt), én be is mennék (ahogy tavaly ősszel be is jöttem az irodába).
Beszélgettem a többiekkel, megnéztem az irodámat, kitöltöttük a pótszai-nyilatkozatot, megbeszéltük mikor kell orvosira meg tűzvédelmi oktatásra mennem stb.
Biztosan emlékeznek majd rád!
Én is a szabimat töltöm már (szept. vége óta), febr. elején megyek dolgozni. Én úgy döntöttem, hogy jan. közepén valamikor bemegyek, hogy megbeszéljük, mit hogyan, mi vár rám (munka szempontjából).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!