Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két fiammal voltam itthon az...

Két fiammal voltam itthon az elmúlt 4 évben. Nemsokára lejár a szabim, megyek vissza dolgozni. Ilyenkor kell írjak valamit a főnökömnek?

Figyelt kérdés

Amikor lejárt aug-ban a GYED, voltam a cégnél, megbeszéltük, hogy nov. végén kezdek. Azóta viszont eltelt egy csomó idő, remélem emlékeznek arra, hogy megyek. :)

Nem tudom, hogy a konkrét munkakezdés előtt 1-2 nappal írjak egy mailt? Mit kellene írnom?

Vagy megyek az első nap, aztán lesz valami?

2012. nov. 5. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Én azért a HR-en (munkaügy) érdeklődnék 1-2 héttel előtte!

Amikor a kicsi bölcsiben van (gondolom délelőtt), én be is mennék (ahogy tavaly ősszel be is jöttem az irodába).

Beszélgettem a többiekkel, megnéztem az irodámat, kitöltöttük a pótszai-nyilatkozatot, megbeszéltük mikor kell orvosira meg tűzvédelmi oktatásra mennem stb.

2012. nov. 5. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Biztosan emlékeznek majd rád!

Én is a szabimat töltöm már (szept. vége óta), febr. elején megyek dolgozni. Én úgy döntöttem, hogy jan. közepén valamikor bemegyek, hogy megbeszéljük, mit hogyan, mi vár rám (munka szempontjából).

2012. nov. 5. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!