1/8 anonim 

válasza:

Persze, mi a gond vele? Ez egy létező cég, Bikás parknál volt sokáig az üzletük.
2/8 anonim 

válasza:

Kicsit viccesebbre vették a figurát, de legalább nem egy szokványos sablon szöveg 😊
3/8 anonim 

válasza:

Semmi extra kisválallkozás, gondolom családi.
Eldolgozgathatsz náluk ameddig akarsz, vagy ameddig jónak látják.
Megélni, tanulni teljesen rendben van, ne fogsz gyomorideget kapni náluk az fix, ha hozod amit elvárnak!
4/8 A kérdező kommentje:
Ha hozom...
2023. jan. 26. 17:00
5/8 anonim 

válasza:

Én el is gondolkoztam hogy jelentkezek, úgy is váltani szeretnék😃 szeretem az ilyen embereket☺️
6/8 anonim 

válasza:

Komolytalan sz.r. Majd én is elvicceskedem az önéletrajzomat, aztán megnézzük hány helyre kellek. Az élet nem így működik hála az égnek.
7/8 anonim 

válasza:

Látom te ilyen unalmas típus vagy…blehhh
Az élet olyan amilyenné te teszed. Nem muszáj agresszívnek és unalmasnak lenni, attól még hohy benned nincs élet, szerencsére másokban lehet 😊
8/8 anonim 

válasza:

"Majd én is elvicceskedem az önéletrajzomat, aztán megnézzük hány helyre kellek. Az élet nem így működik hála az égnek."
Az attól függ hová jelentkezel..
Biztonsági őrnek, kocsimosónak meg udvarosnak még akkor is fel fognak venni, ha csak naponta három órát vagy józan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!