Kapok ezért fizetést ha belemegyek vagy nekem kell fizetni?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy munkára, vagy legalábbis azt hirdették munkatársakat keresnek, de konkrétan nem írtak a munkáról, és hogy mik lennének a feladatok. A lényeg, hogy kiderült ez egy mentorprogram. Nemrég írtak nekem önismereti kérdéseket is. Én nem tudok sokat ezekről és elég fiatal vagyok, szóval felvilágosítana valaki?2022. dec. 1. 23:05
1/4 anonim 

válasza:

Akármit is írsz alá, akármit is csinálsz, először (!) mindig teljeskörű tájékoztatást kell kérni! Mindig! SEMMIT ne tölts ki, amíg ezt meg nem kaptad:
- mi ez a program
- ki és mit ad és mit vár el cserébe tőled?
- az adataidat ki látja, ki kezeli, mikor törlik?
- stb. stb.
És aztán el tudod dönteni, hogy "akarom én ezt egyáltalán"?
És csak ezután jön az, hogy kitöltesz akármit is akárkiknek.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2022. dec. 2. 00:37
3/4 anonim 

válasza:

Mikor a havi nettó 400.000.- ft fizetést aláírod, azért nézd meg hogy te kapod vagy neked kell fizetni.
4/4 anonim válasza:
Szerződést írtál alá? Ha nem, akkor nem lehet még nagy gond. Ha igen, akkor az lesz az irányadó, ami abban van. Ha mentorprogram, akkor sem biztos, hogy jó, ha mindenféle adatot megadsz magadról. Előbb tájékozódj, hogy pontosan mi ez a mentorprogram, melyik céghez köthető és kérj adatkezelési tájékoztatást. Ha nem tetszik nekik, akkor inkább hagyd az egészet. Valószínűleg egyébként valamilyen MLM lesz ez a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!