Ujságiró hirdetésre érdemes önélet rajzot küldeni ha nincs végzetségem rá?
Hagyd és a fotósokat is, mert mind nagyképű majom, erre csak vállalkozni érdemes!
Csinálsz egy weboldalt, kirakod a referenciáidat akinek kell felhív akinek nem az nem, ennyi!
Én nemrég csinálta meg a fotós képzést, de aki oktatott meg vizsgáztatott attól kb hányni tudtam volna, meg a képeitől is. (Ujv. Sanyi báttya) a tananyag is egy kalap kaki volt 99% a migráns háború elől menekülő "unortodox" vagy homokos !
A technikai részének vettem némi hasznát csupán, de ár bánom, hogy becsületesen végrehajtottam a feladatokat mert a vizsgabiztosok szerintem vakok voltak, és csak akkor lett volna jeles a bizonyítványom, ha én is letöltök jogdíjmentes stock fotókat mint ahogy mások is tették...
Még azt se vették észre a birkák, hogy aki fullos portfóliót adott be az alig bírt a vizsgán összehozni egy keskeny felezős portré fotózást! Az általam más fotósnak korábbi életem során fizetett osztályképek / esküvői képek köszönő viszonyban sem voltak az itt tanítottakkal vagy azokkal az elvárásokkal amiket a vizsgára elvártak! Hagyjuk ezt a kamuvilágot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!