Következő fizetésig, 8 napn50 ezer forint. Napi 6000 Ft van. Van rajtam kívül, akinek ugyanígy számolgatni kell ho végén?
Személyi kölcsönt vettél fel, hogy legyen vésztartalék? WTF??
Magyarországon sajátos jelenség ez a tömeges pénzügyi analfabetizmus. Valahogy a polgárosodási folyamat elmaradására vezethető vissza… egyszer csak rányitotta a kaput a jobbágyságra a kapitalizmus. Most a zsíroskenyéren sínylődő kiszolgáltatott önsorsrontó szolgák egész hordáira támaszkodva tud épülni egy szociopata bűnözők által irányított pártállam ami kirabolja ezt a szerencsétlen országot. Mert ezek megszavazzák őket ha látnak egy “ócsóbb a rezsi!” plakátot…
8al, de igazából mindenkivel egyetértek. Kölcsönt felvenni azért hogy legyen tartalékod, hát ne haragudj meg de elképesztően buta vagy. 250ből ha nem kell albérletet fizess te is havi 150 et félre tudnál tenni. Nem kell ehez nagy tudomány.
2 voltam.
Én 1.5 km-re dolgozok
Ennyi távolságra nem éri meg kocsival járni, befektettem egy e rollerba 100k és nem kell benzinre sem kiadnom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!