A Food pandánál valóban lehet 1000000 forint fölött keresni havonta 200-250 órás munkával?
"A borravaló, amit állítólag meg lehet tartani, az mennyi szokott lenni?"
Szerinted, egy 3-4e forintos főétel mellé még adnának, ha nem félnének tőle, hogy beleköp a futár? Ha kapsz 200-at, annak már örülj, de sokan még ennyit se adnak.
ezért nem kell magadnál tartani 500 Ft-nál kisebb váltópénzt.
Amikor 4800 ért rendel, akkor azt mondom, hogy nincs 200asom. Valaki legyint, tartsd meg szöveggel, más meg anyázva becsapja az ajtót.. viszont a 200 Ft- nálam maradt. Ezt eljátszom naponta 30x.. az 6000/nap. 120e/hónap. extra pénz a zsebembe.
aki nem akarja átvenni a kaját, mert akad ilyen spúr gyökér is, annak előtúrok egy 200ast az alsógatyámból.
Dolgoztam futárként plusz ismerősöm bent dolgozik az irodában:
Kérdésre:
Igen. Minden hónapban van pár futár (a kb 6 ezerből Budapesten) aki megkeres ennyit. Nyílván nagyon kicsi százalék keresi meg és ők rettenetesen durván tolják, szóval szerintem meg is érdemlik.
4# Persze, hogy meg lehet tartani. A kezedbe nyomják sokat, de az appon is hagynak vásárláskor, amit szintén megkapsz. 1 éve nekem átlagosan 100-150/ cím volt a borravaló. Sokszor semmit nem kaptam és volt olyan is, hogy 2 ezret a kezembe adtak.
6# Foodpandás futárként nagyon nem hiszem, hogy jó stratégia. Kb 2 hely van ahol lehetséges a kézpénz fizetés, KFC meg Pizzahut talán. Legalábbis 1 éve ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!